Tallinn, 19.10.2021. Tallinn Fashion Weeki raames jagati tänavused Kuld- ja Hõbenõela auhinnad, millest esimese pälvis disainer Triinu Pungits ning Hõbenõela sai viimase aasta jooksul tähelennu teinud disainer Annika Kiidron. Publikulemmikuks krooniti tänavu ülekaalukalt tunnustatud moelooja Lilli Jahilo ja Kuldse Nõelakoja auhinna sai Anu Tera.

Sügisese Tallinn Fashion Weeki avas täna 2018. aastal Eesti mainekama moeauhinna Kuldnõela pälvinud disainer Kristel Kuslapuu, kelle šõu oli igasuguste kirjutatud reeglite vastane. Laval toimus efektne performance, mis ei jätnud kedagi külmaks, ja sobis igati avama moenädalat peale pikka koroonaviiruse põhjustatud pausi.
Loe edasi...

VAATA JÄRELE | Triinu Pungits, Annika Kiidron, Anu Tera ja teised. Imetle lummavaid Kuldnõela gala kollektsioone täispikast videost

Eesti moe tähtsündmuse Tallinn Fashion Weeki raames jagati kätte tänavused Kuld- ja Hõbenõela auhinnad, millest esimese pälvis disainer Triinu Pungits ning Hõbenõela sai viimase aasta jooksul tähelennu teinud disainer Annika Kiidron. Publikulemmikuks krooniti tänavu ülekaalukalt tunnustatud moelooja Lilli Jahilo ja Kuldse Nõelakoja auhinna sai Anu Tera.
Loe edasi...

FOTOD | Piilume Tallinn Fashion Weeki lavatagust melu: mis toimus enne suurejoonelist Kuldnõela galat?

Tallinn Dolls

Teisipäeval, Tallinn Fashion Weeki avapäeval, anti üle tänavused Kuld- ja Hõbenõela auhinnad ning teist korda Kuldse Nõelakoja auhind parimale aksessuaaridisainerile.
Loe edasi...

TOP 10 | Kodumaa stiilseim publik. Nemad olid Tallinn Fashion Weeki esimese päeva kõige moekamad

Peale pikka pausi on kodumaisel moepublikul taas põhjust end üles lüüa ja seda neli päeva järjest, sest eile sai piduliku avapaugu sügisene Tallinn Fashion Week.
Loe edasi...

ÜLEVAADE JA FOTOD | Tallinn Fashion Weeki teine päev: laval on julgelt värviline sügismood ja modernsed amatsoonid

Tallinna moenädala teise päeva moeetenduste raames esitletakse Carmen Klooreni, Loomuse, Brand no 8, Piret Kuresaare ja Liina Steini värskeid kollektsioone.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO | Erakordne! Liina Stein tõmbas moenädalal esitletud fantaasiarikka kollektsiooniga peo käima

Moelooja Liina Stein esitles Tallinn Fashion Weeki teise päeva lõppakordina värvikirevat kollektsiooni Cirque Collection, mis on pühendatud inimestele, kelle jaoks on elu heas mõttes tsirkus. Neile, kes elavad täiel rinnal hinnanguvabalt ja heasoovilikult.
Loe edasi...

TOP 10 | Särtsakas neoon, värskeimad trendid ja tõeline klassika. Nemad olid Tallinn Fashion Weeki teise päeva kõige moekamad

Teisipäeval meeleoluka avapaugu saanud sügisese Tallinn Fashion Weeki teine päev möödus elurõõmu, salapära ja sädeluse saatel. Moekate kollektsioonide kõrval tõmbas tähelepanu muidugi ka ülimalt stiilne publik. Kel õnnestus aga eriliselt särada?
Loe edasi...

ÜLEVAADE JA FOTOD | Täiuslikud lõiked, suured trendid ja ohjeldamatult glamuuri. Tallinn Fashion Weeki kolmas päev pakkus midagi igale maitsele

Täna lükkus käima sügisese Tallinn Fashion Weeki kolmas päev, pakkudes nii ajatut minimalismi, diskoajastu meeleolu, aga ka suursugust pruutide moodi.
Loe edasi...

TOP 10 | Mood otse moelavalt, julged mustrid ja mahedad värvitoonid. Moenädala publiku rõivavalikud lähevad päevadega aina paremaks

Neljapäeval möödus kodumaise moe saatel Tallinn Fashion Weeki kolmas päev, pakkudes publikule nii ajatut minimalismi, diskoajastu glamuuri, aga ka suursugust käsitööd ja pruutide moodi. Võrdväärselt moekad ja värvikirevad olid ka publiku seljas olevad rõivad.
Loe edasi...

ÜLEVAADE JA FOTOD | Tallinn Fashion Weeki viimasel päeval jõudis lavale nii noorte talentide kui ka nimekate tegijate looming

Äsja läks käima Tallinn Fashion Weeki viimane päev, kus esimesena esitles oma loomingut kõigest 19aastane Hannabel Kaal. Talle järgnesid Teele Koel ja Vilve Unt ning neljandana Diana Arno sügistalve ja kevadsuvise hooaja kollektsioonid. Enne moenädala suurt finaali esitles värsket moodi ka Kirill Safonov.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO | Maailmatasemel Eesti mood! Kristina Viirpalu näitas armastusest inspireeritud loomingut

Kristina Viirpalu esitles Tallinn Fashion Weeki viimasel päeval armastusest kantud kollektsiooni nimega ŽETEMM, mis sobis suurepäraselt lõpetama tänavust sügistalvist moenädalat.
Loe edasi...

TOP 10 | Tallinn Fashion Week sai reede õhtul uhke finaali. Need olid kodumaiste moehuviliste parimad kostüümid

Sügisene Tallinn Fashion Week sai selleks aastaks uhke finaali, tuues moelavale hooaegade ülese kudumite moe, noored talendid, filigraanse käsitöö ja nii sügistalvist kui kevadsuvist disaini.
Loe edasi...