Kauakestvalt noorusliku naha võtmesõnaks on igapäevane õige nahapuhastus ja seda sõltumata sellest, kas kasutad meiki või mitte. Vähesed aga teavad, et puhastades tuleb erilist tähelepanu pöörata just kortsukestele. Kortse võime võrrelda justkui armkoega, kus elutegevus seisab. Mida rohkem me kortsupõhja vereringet elavdame, seda pehmemaks korts muutub. Seetõttu on ülimalt oluline alustada oma igapäevast näohooldust just naha õrna, kuid sügava puhastamisega. Samuti on väga oluline nahka õrnalt koorida ka enne seerumi või kreemi kasutamist, et vanad naharakud toodete imendumist ei takistaks. Naha taastumise tsükkel on vähemalt 28 päeva, seega võtab naha uuenemine aega.

Olen enda jaoks avastanud ühe väga efektiivse vahendi naha puhastamiseks, milleks on õrnalt kooriva ja niisutava toimega Pre-Fillerina puhastuskreem. See toode võimaldab:

  • kiirendada naharakkude uuenemist tänu spetsiaalsele harjale, mis suudab naha vereringet elavdada ka kõige raskemini ligipääsetavatest kohtadest, kaasa arvatud kortsude põhjadest;
  • su nahka õrnalt koorida, et eemaldada mustus ja surnud naharakud ning võimaldada kreemidel ja seerumitel tõhusamalt imenduda;
  • tänu hüaluroonhappele nahka sügavalt niisutada.

Pre-Fillerina puhastuskreem võiks olla sinu naha igapäevane abiline, et saaksid säilitada oma naha tervislikku sära ja nooruslikkust.

2. Õige molekulmassiga hüaluroonhape – naha niisutatuse ja sileduse kuninganna

Kas teadsid, et hüaluroonhappe vähenemine nahas ja naha vananemine on otseselt seotud? Hüaluroonhappe järkjärguline vähenemine nahas vastutab selle dehüdratsiooni, elastsuse kadumise ja kortsukeste ilmumise eest, mis aastate jooksul paratamatult tekib. Hiljem mõjutavad need muutused juba ka naha sügavamaid kihte.

Hüaluroonhappe loomulik tase nahas hakkab langema juba alates 25. aastast, mistõttu vajab nahk lisatoidet juba varakult.

NIPP! Valides hüaluroonhappetooteid, on eriti oluline silmas pidada üht väga olulist detaili – selleks et hüaluroonhape täidaks ootused, peab see olema ülimadala molekulmassiga. Seda vähemalt 1000 daltonit. Ainult siis saab toimuda mitte ainult naha pinna niisutamine, vaid tungimine ka naha sügavamatesse kihtidesse, mis annab soovitud aladele täite.

Siinkohal soovitan enda ja oma klientide lemmikuid Fillerina näohooldustooteid, milles on 6 eri molekulmassiga hüaluroonhapet ja peptiidid. Selleks, et hoida su nahk täidetud, pingul ja võimalikult kaua nooruslikuna, on Fillerina väga madala molekulmassiga hüaluroonhapped võimelised tungima ka kõige sügavamatesse nahakihtidesse.

3. Miks on hüaluroonhape eriti vajalik just külmal perioodil?

Külm ilm kuivatab nahka ja võib häirida selle terviklikkust. Kui nahk on liiga kuiv, võib naha välimus ja kaitsefunktsioon tõsiselt kahjustuda. Pikaajaline niiskuse puudus võib põhjustada nahas põletikku, tekitada kortse ja kaasa tuua enneaegse vananemise.

Iga nahatüüp vajab sügavat niisutust ning seda just külmemal perioodil, et saaks säilitada õige tasakaalu, oma värskuse ja sära. Niisutatud nahk on terve nahk.

4. Kodune süstivaba hüaluroonhappe täiteaine kuur – võti sinu ilu jaoks, et erilistel hetkedel parim välja näha

Nagu teame, põhineb nahahooldus kolmel põhimõttel: õrn, kuid tõhus puhastus, täiuslik niisutamine ja kaitse.

Üks väga tõhus vahend naha täiuslikuks niisutamiseks on paljude lemmik ja auhinnatud Fillerina 14-päevane hüaluroonhappe täiteaine kuur. Tegemist on suurepärase alternatiiviga ilusüstidele – tänu oma uuenduslikule ja ainulaadsele võimele tungida ka naha sügavamatesse kihtidesse annab see eri vanuses naistele võimaluse:

  • niisutada nahka süvitsi ja tõhusalt;
  • ennetada ja täita näo- ja kaelakortsusid;
  • tõsta näokontuuri;
  • siluda kortsusid kulmude vahel, silmade ja huulte ümber;
  • muuta põsesarnad täidetumaks;
  • täita ja anda huultele rohkem volüümi.

Sinu õhtune kauni naha neljasammuline iluprotseduur

Samm 1. Puhasta nahk õrnalt kooriva Pre-Fillerina puhastuskreemiga.
Samm 2. Joo kaks klaasi vett! Hüaluroonhape armastab ja vajab vett.
Samm 3. Kasuta Fillerina 14-päevast hüaluroonhappe täiteaine komplekti.
Tõestatud uuringud näitavad kortsude sügavuse vähenemist 21,8–54,8%.
Samm 4. Pikenda täiteaine kuuri Fillerina 6 hüaluroonhappega spetsiaalsete päeva- ja öökreemidega.



Leia õige toode vastavalt oma vanusele ja naha seisukorrale Fillerina skaalad


Tiina Jantson:
„Olen kasutanud Fillerina tooteid üle kolme kuu ja näen selgeid märke kortsusügavuse vähenemisest. Mina oma eas hoolitsen naha eest korralikult selleks, et aeglaselt vananeda.“

5. Igapäevane hooldus nooruslikkuse säilitamiseks

Noorendav ja pinguldav hooldus su näonahale

Enneaegse vananemise vältimiseks kasuta külmemal ajal igapäevaselt niisutavaid ja paksema konsistentsiga kreeme, mis peaksid kindlasti sisaldama ka päiksekaitsefaktoreid. Sügistalviseks näohoolduseks sobib suurepäraselt Fillerina SPF 15 kaitsega päevakreem, mis toidab su nahka sügavuti ja vähendab tänu oma kuuele madalamolekulaarsele hüaluroonhappele ja antioksüdantsele E-vitamiinile väsimuse ja vananemise märke.

Öösel aga toida, uuenda ja täida oma nahka Fillerina rahustava öökreemiga, mille koostises on 6 eri molekulaarmassiga vett siduv hüaluroonhape, shea-või ja nisuiduõli koos kooriva salitsüülhappega ning mida toetavad veel magus mandliõli, roosipuu seemneõli ja antioksüdant E-vitamiin. Tulemuseks on sügavalt niisutatud, toidetud ja siledam nahk.

Rita Rätsepp, näitleja, psühholoog:
„Minu uued lemmikud kreemiriiulil on Fillerina päeva- ja öökreem. Mõnus konsistents, mõnus lõhn ja imendub suurepäraselt. Eriti positiivne oli, kui ühel päeval sõbranna ütles, et kuule, mis sa teinud oled, su näonahk on teistsugune. Milline siis?” küsisin mina väikese muigega. No selline klaar ja värske, nagu oleksid kuskil puhkamas käinud!” Vot selline suurepärane kompliment pärast mõnda nädalat Fillerina kreemidega katsetamist.“

Erihooldus õrnale silmaümbrusnahale!

Nagu teame, on silmaümbruse nahk meie näol kõige õhem (0,33–0,36 mm, näo teistel aladel 1–1,6 mm) ja ka kõige altim kortsude tekkeks, ning seetõttu vajab just see piirkond aasta ringi erilist tähelepanu.

Silmaümbuse naha hoolduseks soovitan enda ja paljude naiste lemmikut Fillerina 932 Eyes and Eyelids silmade ja silmaümbruste täitegeeli, mis on jahutava ja pinguldava efektiga ning millel on ülimalt efektiivne kooslus. Koosluses on:

  • 9 hüaluroonhapet, mis tänu oma unikaalsele omadusele siduda vett, pakub intensiivset niisutust, täidab nahaaluseid kudesid ning seeläbi silub kortse ja peeneid jooni näopiirkonnas;
  • 3 kollageeni, mis soodustab rakkude uuenemist ja vähendab kortsude tekkimise eest vastutavate näolihaste kokkutõmbumist. 3 kollageeni silmageelis annab tulemuseks pringima, nooruslikuma välimusega naha;
  • 2 elastiini, mis on efektiivne vananemisvastane koostisosa, võimaldades nahka pinguldada ja siluda. Elastiin on samuti aine, mida keha toodab vananedes vähem ning mille puudus organismis soodustab kortsude tekkimist ja naha lõtvumist.





Liis Lusmägi, raadiohääl, saatejuht, coach:
Olin üllatunud, et juba pärast esimest korda tundsin, kuidas Fillerina 932 Eyes and Eyelids pingutas tunduvalt mu nahka silmade all ja ümber. Juba pärast teist päeva nägin, et mu silmaalused pole enam nii tumedad, kuigi unetundide arv öösel oli ikka sama! Tundub, et see toode võib tõesti aidata aeglustada silmade rippumist ja vananemist.

Erihooldus huultele!

Et õrn huulenahk oleks ka külmemal perioodil siidine ja lopsakas, kasuta sügavalt niisutavat ja volüümi andvat 6 hüaluroonhappega Fillerina Lip Volume huuleseerumit.

Reet Härmat:
„Huulenahk muutus juba paari kasutuse järel kenasti niisutatuks ja pehmeks. Paarinädalase kasutuse möödudes võrdlesin pilti testimise algusest ja pärast kahte nädalat järjepidevat kasutamist – vahe oli täiesti nähtav!


6. Toeta oma naha ilu ja tervist ka seespidi

Selleks et su nahk oleks kortsukeste tekkele veelgi vastupidavam, lisa oma ilurutiini ka vajalikud vitamiinid ja mineraalid. Uuringutega on tõestatud, et järjepidev kollageeni seespidine tarbimine toetab naha välimuse nähtavat paranemist.

Soovitan sul oma ilurituaali rikastada ka eriti võimsa 12 000 mg sisaldusega kollageeniga – Biofarmacija UUE Skin MaxFilleriga. I tüüpi kollageen moodustab meie naha koostisest lausa 80% ning aitab taastada selle elastsust ja terviklikkust. C-vitamiin aitab kaasa kollageeni moodustumisele nahas. Vala klaasi vesi, mahl või smuuti, sega pulber aeglaselt joogi sisse ja naudi oma värskemat välimust.

Vali endale ja oma kõige kallimatele jõuluks kingitused, mis tõesti rõõmustavad

Panime kokku erikomplektid, mis sisaldavad kõike vajalikku sinu kaunilt värske ja noorusliku naha ja ilu jaoks. Vaata lähemalt siit.

Ilukomplekt 20+ nahale – „Nooruslikult siledam ja siidisem nahk” tase 1 – sisaldab Fillerina tase 1 hüaluroonhappe täiteseerumi kompekti.

Ilukomplekt 30+ nahale – „Nooruslikult siledam ja siidisem nahk” tase 2 – sisaldab Fillerina tase 2 hüaluroonhappe täiteseerumi komplekti


Ilukomplekt 45+ nahale – „Nooruslikult siledam ja siidisem nahk” tase 3 – sisaldab Fillerina tase 3 hüaluroonhappe täiteaine komplekti

Kui vajad nahaprobleemide puhul nõustamist või abi, oled alati oodatud külastama kosmeetik Lea Huuset Nova Beauty salongis (Endla 9, Tallinn, tel +372 5656 0249), kes aitab alati igale murele või probleemile parima lahenduse leida.

Kauni ja noorusliku näonaha saladus peitub alati juba noorena tehtud teadlikus näohooldustoodete valikus, ennetamises ning edaspidi juba õigetes ja kvaliteetsetes hoolitsustes.

Vaata eripakkumisi siit: www.labo.ee
Facebook: Fillerina Eesti
Instagram: fillerina_eesti

Jaga
Kommentaarid