Meeste ja naiste vahelistes suhetes tähendab seks sageli reaalset vahekorda, mistõttu keskendutaksegi sageli just sellele. Nii unustatakse aga tihti ära see, miks seksimine suhtes üldse oluline on. “Minu arvates on seksimise mõte selles, et partnerid jagavad omavahel naudingut ja tunnevad end seejuures ühtsena,” selgitab ta. Seega, kui keskendud vaid vahekorrale, keskendud valele asjale (rääkimata survest, mis sellega kaasneb).

Suurepärane seksuaalkogemus ei tähenda, et peate tegema kindlaid asju kindlate kehaosadega, vaid seda, kui mõnus teie kehadel on ja kui väga te seda kõike naudite.

Seega, kuidas siis ikkagi seksuaalelu parandada?

“Veetke koos aega ja seda ilma surveta saavutada mingisugune eesmärk või teha midagi kindlat,” soovitab Zimmerman.

Jah, te võite jätkuvalt rohkem seksida, aga kogu asja mõte peitub selles, et teil pole teineteise suhtes mingisuguseid ootusi, vaid seks juhtub loomulikul teel. Lamage voodis ja puudutage teineteist sensuaalselt. Suudelge diivanil. Lööge end üles ja nautige romantilist õhtusööki ning nautige seda, kui kütkestavana te teineteist näete. Keskenduge sellele, kui ühtse paarina need hetked teid end tundma panevad.

Kõik see toimib muidugi vaid juhul, kui olete hetkes kohal ja ei mõtle pidevalt sellele, mis järgneb. “Me ei vaja agendat, vaid võime inspireeruda hetkest ja teha seda, mida parasjagu soovime,” ütleb Zimmerman portaalis mgb. “Läbikukkumine pole võimalik. Igasugune selline koos olemine on juba hea.”