Eesti disain, Itaalia kangas
iCOURT on Eestis asutatud esmaklassiline tenniseriiete bränd, mis ühendab endas stiili, lihtsuse ja jätkusuutlikuse. iCOURT keskendub puhastele lõigetele ja lihtsale disainile, et luua minimalistlikke, kaasaegseid ja ajatuid mudeleid, mis toetavad vastutustundlikku ja aeglast moodi. Kõik kollektsioonid on valmistatud kvaliteetsest Itaalia kangast (OEKO-TEX märgisega). Kõik tooted modelleeritakse ja õmmeldakse Eestis, Tallinnas. iCOURT esindab populaarset disainitrendi no-brand, nii ei ole riietel silmapaistvaid logosid - kes teab, see teab.
Oluline nüanss on ka prügivabadus. Ostu sooritades icourt.eu lehelt ei pea rõivastelt eemaldama silte ega nööre ning ka pesuetikett toote sees on trükitud väga pehmele kangale. Rõivad on aga pakendatud kotti, mida on mugav edaspidi kasutada näiteks rätiku või tossupaari tarbeks.

Tennisistide loodud
Nimi „I“ ja „COURT“ sümboliseerib parimat mina väljakul. Parima minani jõudmiseks läks kaks aastat. Sellise kindla sõnumi taga on iCOURTi neli eestlannat, kes ühendasid septembris 2019 oma kaks kirge – tennise ja disaini. Need tenniseharrastajad mängivad vahele golfi. Nii teati täpselt, mis on nende alade riiete juures oluline, modelleeriti, mängiti, parandati ja nüüd saab kinnitada nende alade väljakul parima mina esile toomist, hästiistuvalt ja stiilselt.

Tegemist on üdini Eesti-keskse ettevõttega, sest kõik iCOURT’i kollektsioonid valmivad Eestis, Eesti tehnoloogide ja konstruktorite abil, ning mis kõige olulisem, päris tennisemängijate soovituste põhjal. Lisaks soovib ettevõte maksimaalselt ära kasutada ka Eesti talente - modelle, mängijaid, fotograafe, tehnolooge, konstruktoreid, õmblejaid, disainereid ja brändinõustajaid

iCOURTi riiete valiku leiab aadressil www.icourt.eu.