Kollageeniampsud, mis sündisid klientide soovil

Väikese pereettevõttena suhtleb Rosena paljude oma klientidega, küsides muljeid ja tagasisidet. Klientidega suhtlemisel saadigi teada, et mõnikord ei ole kollageeni toidulisandid eriti maitsvad või mugavalt kasutatavad. Mõeldud-tehtud! Koostöös partneritega töötati välja kollageeniampsud, eesmärgiks see, et nende kasutamine tooks hea tuju ja neid oleks mugav tarbida. Nii sündisid eestimaised kollageeniga Eternal Youthi ampsud – gurmeemarmelaadid, millesse on lisatud kollageeni ja C-vitamiini, mis aitab kollageenil organismi imenduda. 2021. aastal lisandusid sarja ka käsitööna valmivad šokolaadikrõmpsud – vahvad šokolaadiga kaetud tatrapallid rohke kollageeniga. Sest mis seal salata, pidevalt ühte ja sama maitset kasutades tüdineb sellest ära, aga kui valikus on kolm erinevat, on ka vaheldust.

Kollageen, mille võtmine kindlasti ei unune

Eestis valmistatud kollageeniampse on tänaseks lausa kolm erinevat varianti: Eternal Youthi mustasõstramaitselised iluampsud ilukollageeniga, sidrunimaitselised liigeseampsud liigeste kollageeniga ning kevadest lisandusid ka šokolaadiampsud, kus on krõmpsuva tatrapalli ja šokolaadiga koos nii ilu- kui ka liigeste kollageen.

Kummikommi ja marmelaadi vahepealsed maiused ei sisalda sünteetilisi säilitusaineid ja mekivad sedavõrd hästi, et enamik kord juba proovinutest tunnistab: keeruline on pakki mitte korraga tühjaks süüa! Kui muidu võib vitamiinide ja toidulisandite võtmine pahatihti ununeda, ei pea kollageenikommide puhul end teps mitte takka sundima – kes meist siis ei tahaks end millegi maitsvaga premeerida!

Tagaside: ampsud tuleb ära peita, sest muidu ei jää endale midagi mekkimiseks

Nii mõnedki kliendid on rääkinud muigega, kuidas nad peavad oma meeste eest ampsusid peitma, rääkimata veel lastest. Ampsud peidetakse kodus kapi otsa, padja alla ja muudessegi leidlikesse kohtadesse. Tihtipeale ka enda eest, et kogu pakk korraga tarbitud ei saaks. Lohutuseks neile, kes patustama kipuvad ja käe üha uute järele sirutavad – ei pea muretsema, sest kollageeni võib päevas tarbida kuni 10 grammi. Seega, kui on ikka isu rohkem kui paar ampsu põske pista, siis seda võib rahuliku südamega teha.

„Olen proovinud erinevaid kollageeni sisaldavaid tooteid. Kõige nunnumad ja minu lemmikud on Eestis toodetud Eternal Youthi kummikommid. Kui muidu läheb vitamiinide ja toidulisandite võtmine nii mõnigi kord meelest, siis nende kommidega on kindlalt meeles! Neil on väga hea maitse ja kui päris kommi võttes mõtled paar korda, et kas ikka tasub, siis kollageenikommi paned süütundeta suhu, teades, et see teeb su kehale ja ka meelele head.”
– Gerli Padar, laulja

Eternal Youthi kollageeniampsusid leiad Tradehouse'i, PRO Kosmeetika ja Beautyfori kauplustest, Saaremaa kaubamajast ning rosena.ee e-poest novembris soodushinnaga.

Jaga
Kommentaarid