Ilusaks ja loomulikuks võiks nimetada ka ripsmekaart, mille saavutasin Max Factori Divine Lashes ripsmetušiga. Tõeline kindla peale minek; kandsin seda nii igapäevaselt kui ka näiteks õhtul välja minnes.

Kätekreem on miski, mis on mul igal sügisel, talvel ja kevadel käekotis kaasas. Eriti aktuaalseks on muutunud selle toote olemasolu viimasel pooleteisel aastal, kui käed on pidanud lisaks külmale-kinnastele pidevalt kokku puutuma ka desovahenditega… Seega pole kahtlust, et korralikult niisutav, aga samas käsi mitte liiga kaua rasvaseks jättev kätekreem on praegu eriti aktuaalne. Eucerini vananemisvastane Hyaluron-Filler kätekreem jättis käed kauaks niisutatuks ja tegi kõik, mida kätekreemilt oodata võiks. Üks lemmikutest kätekreemidest, mida kunagi kasutanud olen, kindlasti soovitan kõigile.

Filorga toodetega olen juba ammu tuttav, kuid Age-Purify maski kasutasin esmakordselt. Märksõnad: mask on rikkaliku koostisega, nahka rahustav ja jumet ühtlustav. Nägu näeb koheselt värskem ja puhtam välja.

Jaga
Kommentaarid