2. Glynt Malibu Smoothing Cream — peale pesu rätikkuivadesse juustesse määrides jätab mega tulemuse Mul on päris paksud ja tugevad juuksed, mistõttu soovin, et toode ei muudaks mu juukseid veel raskemaks. See konkreetne siluv kreem jättis juuksed kohe peale esimest kasutust nii mõnusalt siidiseks ja kergeks ning lisaks lõhnab see väga hästi.

3. Four Reasons The Original Scalp Scrub Shampoo — šampoon, mis teeb juuksed ja peanaha väga korralikult puhtaks ning hoiab tulemust päris hästi. Lõhna eest saab seegi toode lisapunktid.

4. Nudist hüaluroonhappega kehaseerum — väga kerge, kuid tõhus ja mõnus niisutus kogu kehale.

5. Revitasun Tanning Spray isepruunistav sprei - megamugav ja kohene efekt! Väga kiirelt saab kogu keha kaetud ning toode kuivab kiirelt ja ei jäta kehale kleepuvat kihti. Samuti meeldib mulle mõte, et tootel on looduslikud koostisosad.

Muuseas, toodet kasutades ei võtnud ma appi kinnast, vaid pihustasin seda otse nahale ning tulemuse ei jäänud laiguline. Kindlasti minu top 2 isepruunistav toode.

6. Vita Liberata Heavenly Elixir isepruunistav eliksiir — see toode võlus mind esmalt oma šokolaadise aroomiga, sest isepruunistavatel toodetel enamasti head lõhna pole. Ja kindlasti võistleb eliksiir Revitasun isepruunistava spreitootega — need kaks on minu silmis üsna võrdsed.

Vita Liberata eliksiir niisutab, on suurepärase lõhnaga ja annab samuti kohese efekti. Kohe on näha, kuhu toodet hajutama peab.

7. Santaverde Extra Rich Beauty Elixir — näoõlidest üks parimaid, mida olen proovinud. Hea koostis, mõnus lõhn ja jätab naha väga pehmeks. Piisab paarist tilgast ja juba ongi kogu nägu niisutatud.

8. Berrichi looduslik näopesuvaht — väga mõnus toode! Jällegi puhas koostis ja teeb oma tööd hästi. Spetsiaalse näopesuks mõeldud kinda ja selle vahu abiga tuleb ka meik väga hästi maha. Nahk ei jää kiskuma ja on pehme.

9. SEBASTIAN NO. BREAKER — väga hea avastus! Minul toimis väga hästi enne juuste föönitamist. Jätab juuksed väga kergeks, pehmeks ja samas säilib ka kohevus. Taaskord plusspunktid meeldiva lõhna eest.

Jaga
Kommentaarid