Matis Peel-Perf 100 näokoorija
Olen siiani püüdnud näohoolduses lihtsalt läbi ajada. Mul oli paar universaalset kreemi, mis sobivad nii õhtul kui ka hommikul kasutamiseks. Seetõttu olin rõõmuga nõus katsetama astmelist näohooldust, et veenduda, kumb variant on tõhusam. Pärast kuu aega kasutamist andis astmeline näohooldus silmanähtavalt parema tulemuse, nahk oli hästi toidetud, elastne ja paremas toonuses.

Alustasin sellest, et kaks korda nädalas kandsin Matis Peel-Perf 100 näokoorijat. See oli üsna tugev ja intensiivne koorija, kuid tugevat koorimist ei peaks kartma, kui nahk seda talub. Ka dermatoloogid ütlevad, et koorimine takistab pruunikate laikude ja ebapuhta naha teket. Ränidioksiidi osakesed eemaldasid surnud rakud ning õun-, viin- ja glükoolhapped stimuleerisid naha vereringet ja uute rakkude tootmist. Pärast loputamist oli nägu kenasti ette valmistatud teiseks etapiks, poorid avatud ja tunne värske.

Tõeline turbovõimendi


Teiseks sammuks valisin Juvena Retinol & Hyaluron Cell Fluid näokreemi-vedeliku. Nagu tootekirjeldus ütleb, on tegemist turbovõimendiga, kus retinool ja hüaluroon koos teevad võimsat tööd. Väga meeldis toote lõhn ja konsistents. Masseerisin näole ja kaelale paar korda nädalas, tekitas kerge õhetuse, mis oli meeldiv ning andis aimu sellest, et koostisosad täidavad lubatud ülesannet ja toimivad tõhusalt. Väikese kogusega saab katta suure nahapinna ja seetõttu kulub seda toodet ka imevähe.

Looduse võimsus ja kõrgtehnoloogia saavutused üheskoos


Väga meeldis kreemi kollakasroheline maalähedane välimus ja lõhn. Justkui oleks sattunud ürgmetsa või aasale, nagu oleks Kunksmoor keetnud oma pajas salapärast salvi. Tunda oli mitmete looduslike taimede aroome, mida ei püütudki varjata ega võimendada. Sisaldas safranilille ekstrakti ja kõrgtehnoloogia viis kollageeni sügavale nahakihtidesse. Niisutas tõepoolest hästi ja imendus kiiresti. Sobis kenasti kasutada ka päevase jumestuse alla, nahk oli õhtuni pehme ja sile.

Tõhus võitlus vananemise märkidega


Veel üks huvitav sari ja toode, mida pole osanud varem märgata, oli Derma Cosmetics Dr. Susanne Von Shmiedeberg ja nende päevakreem L-Carnosine SPF30. Väga hea kreem, mis sisaldab karnosiini ja vähendab oluliselt vananemise märke. Kasutasin enne õue minekut, sest kuigi hetkel pole just palju päikest, soovitatakse SPF-faktoriga kreeme kanda näole ka pilvistel päevadel. Tundus tõepoolest väga hästi nahka toitvat ja siluvat, meeldis väga.

Uus lemmik


Öökreemiks sai proovitud Douglase Collagen Youth Anti-Age’i. Vaimustav kreem, väga hästi nahka toitev. Kreem, kus midagi ei ole üle ega puudu, neutraalse ja tagasihoidliku lõhnaga. Jääb kindlasti minu lemmikkreemiks pikemaks ajaks. Toitis öö jooksul nahka imehästi ja mõnel hommikul tekkis tunne, et päevakreemi pole lisaks vajagi.

Silmanähtavad tulemused


Kaks silmaümbruskreemi, mida kasutasin, olid Douglas Vitamin Radiance Glow hommikul ja Lancome Génifique Yeux õhtul. Ei oskagi öelda, kumb neist parema tulemuse andis, aga võib-olla just nende kahe koosmõju oli „süüdi” selles, et silmaaluste tumedad varjud tõepoolest vähenesid. Ja seda märkasid isegi teised. Mõlemad tooted olid jaheda metallotsaga ja võimaldasid teha silmaümbruse massaaži. Lancome’i pakendil oli kaasas ka massaaži tegemise õpetus.

Kavalad molekulid, mis tagavad suurepärase tulemuse


Tihti on raske leida head jumestuskreemi. Rõõm oli katsetada toodet Shisheido Synchro Skin Self-Refreshing. Selles on kavalad „põrkuvad molekulid”, mis ei kogune naerukurdudesse ega kortsupõhjadesse, sest lihtsalt põrkuvad teineteisest eemale! Väga huvitav tehnoloogia. Väike kogus kreemi kattis suurepäraselt terve näo, seega jätkub pikaks ajaks. Julgen öelda, et ka silmaaluse tumedad varjud saab sellega edukalt peita ja eraldi highlight’i pole vajagi. Kandsin seda näole sõrmedega, et midagi kaotsi ei läheks, sest nii head kreemi oleks patt meigisvammi sisse raisata.

Ammused lemmikud!


Tooted, mis on juba aastaid minu meigikotis, on Douglase kreemjad põsepunad Coral Obsession ja Pink Obsession. Kuna mu nahk on kuivapoolne, siis eelistan puudrit mitte kasutada ja kreemjaid põsepunasid on mugav otse jumestuskreemi peale kanda. Lisaks sobivad need ka huultele, seega ökonoomne ja mugav kaks ühes toode.

Need ja paljud teised populaarsed brändid leiad Douglase e-poest ning T1 ja Kvartali kaubanduskeskuse esinduspoodidest.

Jaga
Kommentaarid