Käesoleva aasta jõuludel näeme veel mitut ootamatut trendi. Üheks selliseks on n-ö päkapikumaailmast inspireeritud nostalgiline pühade maksimalism. See tähendab, et unusta ütlus “vähem on rohkem” ja kaunista kodu nii kirevaks kui vähegi võimalik, miksides lapsepõlvelikku maagiat traditsiooniliste dekoratsioonidega. Sobivad nii erksad värvitoonid, erinevad mustrid kui ka päkapikuteemalised kujukesed.

Kui sinu kodus on piisavalt ruumi, siis tea, et viimastel aastatel on populaarne sobitada erinevatesse tubadesse eraldi jõulukuused. Ühe võid panna näiteks esikusse, teise elutuppa ja kolmanda lastetuppa. Nii jõuab pühade meeleolu igale poole.

Miksitud metallid on samuti üks suur trend, mis tuleb eriti hästi esile aastavahetuse paiku. Sobita kokku hõbedat ja kollast kulda, šampanjatoone ja roosat kulda — garanteerime, et tulemus jääb glamuurne.

Lõpetuseks, ilmselt näeme siin-seal ka pastelseid jõulukaunistusi ning seda eriti kuuseehete puhul. Õrnad roosad ja sinakad toonid toovad pühade aega killukese nostalgiat ja lapsemeelsust, mis sobib hästi noortele peredele.

Jaga
Kommentaarid