Weleda on pühendunud looduse ja inimese kooskõlale ning suhtub keskkonda vastutustundlikul ja hoolival moel. Niisiis on kogu naha- ja juuksehoolduskaubamärgi tooraine hea kvaliteet ja kättesaadavus tagatatud läbi biodünaamilise taimekasvatuse nende enda ravimtaimeaedades, kontrollitud looduslike kasvualade abil või tihedas koostöös pikaajaliste töövõtjatega.

Loodushoid ja hea kvaliteet

Weleda keskkonnateadlikkus ja pühendumine inimeste parima võimaliku heaolu tagamiseks on saanud kinnitust erinevate sertifikaatidega. Aja jooksul on omandatud nii Natrue, EL-i mahepõllumajanduse kui ka B-Corpi sertifikaadid, mis tagavad inimestele täiendava kindlustunde. Weleda tooted ja nendes sisalduvad koostisained on sobilikud kasutamiseks ka veganitele.

On ettevõtteid, kes osava turundusstrateegiaga suudavad jätta pelgalt mulje, et ollakse inim- või keskkonnasõbralikud. Weleda ei ole kunagi olnud üks neist.

Lisaks eelnevalt loetletud tunnustustele on Weleda ka üks esimesi ettevõtteid maailmas, kes näitab oma toodetel UEBT märgist. UEBT on Eetilise Biokaubanduse Liidu välja antud märgis, mis on seotud loodusliku tooraine hankimisega ning annab tarbijatele teada, et ettevõte hoolib bioloogilisest mitmekesisusest: pinnasest, mikroorganismidest, veest ja õhust, samuti taimedest, loomadest ja inimestest, kes tegelevad tootmises vajaminevate looduslike koostisosade hankimisega.

Ainult koos töötades saame tagada, et looduslikke elupaiku ei kasutata ära, vaid neid tarbitakse ja kaitstakse säästlikult. Kõik UEBT sertifikaadi pälvinud ettevõtted võtavad aktiivselt osa ökosüsteemide mitmekesisuse säilitamisest, pakkudes loomadele ja taimedele elupaika ning aidates samas inimestel kogu maailmas elada väärikat ja tervislikku elu. UEBT ettevõtted säilitavad loodusvarasid, et pakkuda tulevastele põlvkondadele kindlat alust eluks.

Talvehooajal olgu nahk toidetud

Weleda kasutab oma toodetes vaid hoolikalt valitud looduslikke koostisaineid, et toetada keha enda taastumisvõimet ja tugevust. Iga juhttaim, mida erinevates toodetes kasutatakse, on unikaalne ja sellel on inimesele kindel mõju.

Talviseks hooajaks, kui nahahooldus peaks olema erilises fookuses, on Weleda välja tulnud erilise tootesarjaga SKIN FOOD, mis rahustab, kaitseb ja hooldab nahka ning huuli ka ajal, mil õhk on külmast krõbe. Skin Foodi huulevõi sisaldab vaid looduslikke taimeõlisid, taimeekstrakte ja kaitsvat vaha ning on ideaalne kaitse kuivanud ja lõhenenud huultele. Weleda Skin Foodi kehavõi, Skin Foodi nahakreem ning Skin Food Light pakuvad niisutust ja kohest leevendust igale nahatüübile.

Aedkannikese-, kummeli- ja saialilleekstrakt aitavad taastada kuiva ja kahjustatud nahka, samal ajal kui orgaaniline shea- ja kakaovõi pakuvad intensiivselt toitaineid. Weleda SAIALILLE sarjast on talveks ideaalne aga spetsiaalne tuule- ja külmakaitsekreem.

Jaga
Kommentaarid