RETINOOL on A-vitamiini ühend, mida kasutatakse kreemides paikselt, et aidata parandada päikese kahjustatud nahka ning vähendada peeneid jooni ja kortse.

C-VITAMIIN on tugev antioksüdant, mis tähendab, et see kaitseb nahka vabade radikaalide eest. Vabad radikaalid on need ebastabiilsed hapnikumolekulid, mis meie nahka lagundavad ja tekitavadki kortsukesi. Kõige tugevamalt vajame C-vitamiini kaitset just päikesekahjustuste eest.

HÜALUROONHAPE on aine, mida leidub kõigi meie kehades ning mis hoiab meie koed ja rakud niisked ja elastsed. Kui seda kehas vähemaks jääb, tekitab see naha kuivust, mistõttu on hüaluroonhape eriti hea kuiva ja elutu naha turgutamiseks.

PEPTIIDID on väikesed sidusmolekulid, mis vahetavad omavahel infot vere kaudu ja annavad teistele peptiididele teada, kus meie nahk kõige rohkem tuge ja abi vajab. Nad on võimelised stimuleerima naha kollageeni tootmist ja parandama naha üldist tekstuuri.

NIATSIINAMIID on samuti antioksüdant nagu C-vitamiin, aga ta pärineb hoopiski B-vitamiini grupist. Tema kõige olulisem omadus on vähendada veekadu nahas, mistõttu püsib nahk selle abil siledam ja pringim.

VIINAMARJASEEMNEEKSTRAKT on üks looduslik antioksüdant, millel on ka põletikuvastane toime, aga veel olulisemalt aitab ta stimuleerida kollegeeni tootmist.

PIIMAVALGUD sisaldavad rikkalikult antioksüdante ja niisutavaid aineid ning on olnud kosmeetikas ja nahahoolduses kasutusel juba sajandeid ning seda põhjusega.

Erinevates Biotopixi vananemisvastastes toodetes on kombinatsioonis kasutusele võetud nii kvaliteetne hüaluroonhape, peptiidid, piimavalgud kui ka näiteks harva leiduv sünteetiline maomürk, samuti rohkelt muid tõeliselt kvaliteetseid aktiivaineid. Ikka eesmärgiga pakkuda naistele kõikehõlmavat valikut toodetest, millega nooruslikku välimust kauem säilitada.

Tugevamate probleemide korral tuleks kõigepealt leida endale toode seerumi kujul, sest erinevalt kreemidest ja muudest pinnapealsetest niisutajatest suudab seerum oma väikeste molekulidega läbistada naha pealmise kihi ja asuda toimetama nii-öelda naha köögis, kus toimub elastaani, kollageeni ja kõige mu tootmine. Seerum kantakse puhtale nahale kreemi alla. Selle juures võiks valida korraga ühe probleemi, mida lahendama asuda, olgu selleks siis kuiv nahk, pigmendilaigud, peened jooned või naha tekstuur.

Kui seerum on nahale kantud, siis võiks lasta tal 3–5 minutit rahulikult imenduda, enne kui kreemi peale hakkame kandma. Hoia nägu samal ajal üsna pingevabalt, et toode jõuaks ühtlaselt sügavamatesse ja kriitilisematesse kortsupõhjadesse. Kanna kreem näole ja kaelale kergelt tupsutades-patsutades. Selliselt ei liiguta me seerumit paigast.

Selleks, et vananemisvastased tooted ka töötaksid, peaksime neid kindlasti kasutama igapäevaselt ja õigesti. Küsi julgelt nõu oma kosmeetikult ja tootespetsialistidelt ning võimalusel katseta ühte toodet korraga, siis tead, kas see konkreetne ka töötab või mitte.

Marianne Peep, Buduaar Meedia müügijuht


Biotopix Specific Crow’s Feet

Silmaümbruse kortse on mul minimaalselt, üks korts ilmub välja, kui end aeg-ajalt meigin. Biotopixi silmaümbruskreemi kasutades märkasin, et see üks kortsuke jääb meigi all nähtamatuks ja sinna ei teki päeva lõpuks ka meigikogunemist. Aga otsustasin katsetada silmaümbrusekreemi otsaees, kus mul on kaks õrna kriipsu ning selle kreemiga on otsaesine tõesti sile ja pinguldatud.

Biotopix Specific Replumping Lip Balm
Biotopixi huulepalsam on igapäevaseks kasutamiseks parim toode, kuna muudab minu kuivad ja sinakad huuled ilusaks roosaks ning hoiab nad pikalt niisutatuna. Kui soovid kasutada huulepulka, siis kõigepealt lase Biotopixi huulepalsamil natukene imenduda ja toimima hakata ning seejärel värvi huuled ära. Märkasin, et siis on huuled palju täidlasemad ja püsivad kauem värvitud. Eriti meeldib mulle see mõnus kihisev tunne huultel.

Biotopix Specific noorendav kätekreem
Minu jaoks kõige tähtsam asi on, et kätekreem peab imenduma kiirelt ega tohi jääda rasvane. Biotopixi kätekreem ongi ideaalne! Mulle meeldib kreemitada enda käsi õhtul enne magamaminekut, et siis hommikul ärgata pehmete, siledate ja siidiste kätega. Biotopixi kätekreemiga märkasin, et ma ei peagi oma käsi enam igal õhtul kreemitama, piisab, kui teha seda 2–3 päeva tagant. Sellel kätekreemil on ka väga meeldiv ja õrn lõhn.

Teele Teder, City Tervisekliiniku toitumisnõustaja


Biotopix Specific Replumping Lip Balm
Minu huuled on nagu kriipsud, et mitte öelda, et neid õieti polegi. Lisaks tean, et vanuse suurenedes muutub ülahuul veelgi kitsamaks. Tundsin selles osas pisut ebamugavust ja seepärast olin eriti elevil, et saan sellist toodet proovida, mis lubab muuta huuled täidlasemaks. Ja tõepoolest, ka mul on nüüd seda kasutades mu ülejäänud näoga proportsioonis olevad huuled. Kui oleks teadnud, et lahendus nii lihtne on, oleksin seda juba ammu kasutama hakanud.

Biotopix Specific Crow’s Feet
Sellest tootest olen absoluutselt vaimustuses. Nii äge, et on olemas vananemisvastaseid tooteid, mis mõjuvad kohe. Silmaümbruses olevad kortsud silenevad kui võluväel. Usun, et see toode avaldab veelgi suuremat ja pikemaajalisemat mõju regulaarsel kasutamisel. Võib-olla olen kolme kuu pärast hoopis kolm aastat noorem?

Piret Kalda, Linnateatri näitleja


Biotopix Advanced vananemisvastane kreem Botoxi-laadse efektiga
Selle kreemi toimimise kirjeldust lugedes algul lausa pelgasin proovida – sisaldab sünteetilist maomürki ja pärsib miimikalihaste liikumist jne. Aga soov kortsuvabam välja näha sai võitu ja hirm ületatud. Äärmiselt meeldiva tekstuuriga hästi imenduv kreem ja pealegi pumbaga pudelis, mis teeb kreemi doseerimise ja säilitamise mugavaks. Ei tundnud kordagi, et nägu oleks muutunud „maskiks”.

Biotopix Specific Flashlift vananemisvastane seerum
Õrn läbipaistev „imetegija”. Võib-olla igapäevaseks kasutamiseks natuke tüütu – pärast kreemitamist peab näolihaseid 5 minutit lõdvana hoidma. Aga tegija kindlasti enne mõnda olulist sündmust või pildistamist.

Biotopix Specific Replumping Lip Balm
See oli esmakordsel proovimisel kõige ehmatavam. Seda kohe tõesti tundsid, et see „mõjub”! Nagu oleks tšillikaunaga üle huulte lasknud. Aga nüüd „pipardan” hea meelega ennast mitu korda päevas.

Detsembris leiab Rosena e-poest Biotopixi tooted 20% soodsamalt. Lisaks jagavad jõulumeeleolus päkapikud kõigile vähemalt 40 euro väärtuses Biotopixi tooteid sisaldavatele tellimustele kingituseks väärtusliku Biotopix Crow’s Feet noorendava silmaümbruskreemi.
Biotopixi tooteid leiab ka Tradehouse’i, PRO Kosmeetika ja Magistrali keskuse Beautyfori kauplustest, suurematest Euroapteekidest ja Viru keskuse Apothekast.

Jaga
Kommentaarid