Nipiraamtu muutumismäng


„Olen 36 aastat vana ja mitte kunagi varem pole ma oma kehaga rohkem rahul olnud,” ütleb saatejuht ja maaelu entusiast Heidi Hanso.
Loe edasi...



INTIIMNE KAADER | Laura Põldvere glamuurne aktipilt: mitmeid kordi on mult küsitud, millal lasin endale rinnad panna

Laura Põldvere


Temast voogab naiselikkust ja kohalejõudmist. „Julgen vabalt olla nii värvikas, kui just parasjagu tahan,” ütleb Laura Põldvere (33).
Loe edasi...

23aastane naine insuldi­kahtlusega haiglas: hoiatavad märgid olid õhus juba kuid. Perfektsionistina olin otsustanud neid ignoreerida

Triinu Keba


“Kuidas ma küll 23aastasena sellisesse punkti olen jõudnud?” Kui mind ratastoolis palatisse sõidutati, vasardas peas ainult see mõte. Olin täiesti segaduses. Ja hirmunud, sest tegelikult ma ju teadsin vastust.
Loe edasi...

Ootamatult pimedaks ja ratastooli jäänud 22aastane Kelli: laps ei saanud aru, mis toimub, ja roomas vaatama, mis minuga juhtus

Kelli kohanes teadmisega, et tal on hulgiskleroos, väga pikka aega.


“Ma ei suutnud kuidagi uskuda, et see päriselt juhtus,” räägib Kelli Allese (22), kes jäi ootamatult pimedaks ja ratastooli. Praegu näeb ja kõnnib väikese Emili (2) ema taas. “Valust hoolimata on ravimatu sclerosis multiplex mind rohkem kasvatanud kui miski muu.”
Loe edasi...

EKSKLUSIIV | Eda-Ines Etti: Mart oli esimene mees, kellega tuli kindlustunne, mida olen tegelikult vajanud

Eda-Ines Etti


“Üle pika aja Mardiga kahekesi väljas õhtustamas olles vaatasime teineteisele silma ja mul kippus nutt peale. Tundsin: issand, ma olen õnnelik! Väsinud, aga nii õnnelik,” tunnistab lauljatar Eda-Ines Etti (40) oma esimeses intervjuus pärast emakssaamist aasta tagasi novembris.
Loe edasi...

FOTOD | Lenna kaunist pulmakostüümist: oleks kahju teha kleiti, mida saab vaid korra elus kanda

2019. aastal kihlunud Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp sõudsid eriti kuumal nädalavahetusel abieluranda ja pidasid pulmi, kirjutab Kroonika. Lenna kaheosaline pulmakostüüm valmis lähedase sõbranna, rätsep Triin Keegi käe all ja tegu on käsitööga.
Loe edasi...

ANNE JA STIILI KAANELUGU | Tanja ja Miku armastuse saladus: kui hakkasime deitima, panime ühe asja kohe paika


Muusikute Tanja Mihhailova-Saare (37) ja Mikk Saare (40) armastuse retsept on lihtsamast lihtsam: kumbki ei kanna teise ees maski. Tarkust ja julgust näidata kaaslasele enese päris mina on neis algusest peale.
Loe edasi...

Epp Kärsin: see on peamine põhjus, miks paljud naised ei ole nõus oma partnerile suuga naudingut pakkuma

Epp Kärsin

Kahe ja poole kuuga 7 kilo! Olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi jagab salaretsepti, kuidas end kõige lihtsamini ideaalvormi saada

EV102

Olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi usub, et inimene peab oma kehas end kindlasti hästi tundma ja kui see nii siiski ei ole, tuleb kindel siht silme ette võtta ja püstitatud eesmärk täita, vahendab ajakiri Oma Maitse.
Loe edasi...

EKSPERIMENT | Epp Kärsini suuseksikoolitus: grupp naisi ühes pimedas ruumis suuseksi õppimas? Just nimelt

Enamik naisi ei räägi suuseksist isegi oma parima sõbrannaga. Ja neil, kes seda praktiseerivad, pole ilmselt aimugi, kas nad teevad seda hästi, sest suurem osa mehi ei julgeks iial tunnistada, kui olekski millegi üle nuriseda. Peaasi et saab…
Loe edasi...