Eesti mehed üldiselt ei kanna aksessuaare. Kui üldse, siis on selleks enamasti just käekell. Kuid seegi peab olema selline, mis peegeldab härra tõelist olemust ja kestab vähemalt sama kaua kui ta ise.

Eesti oma käekellad AEGAON on pakkunud meile vankumatult jõulist ja stiilset disaini juba üheksa aastat. AEGAON-i stiiliks ongi just minimalistlik ja jõuline disain, mis on samas eristuv ja silmatorkav. Valik on muidugi seinast seina – on selliseid, millest pole võimalik mööda vaadata, ja ka selliseid, mis sobivad tagasihoidlikumale persoonile.

Kvaliteet ei jää ammugi enam alla tuntud Šveitsi nimedele. Kriimustuskindel safiirklaas ja hämmastav 10 ATM veekindlus ühel premium-hinnaklassi disainkäekellal on näitajad, mis on tõstnud AEGAON-i lugupeetud tegijaks teiste kõrvale. Ilma igasuguse naljata – paljude Eesti meeste jaoks on AEGAON kõige esimene käekell üldse, mis ei pruugi jääda ka viimaseks.

Kui vajad valiku tegemisel abi, siis tea, et nende asjatundlikku ja sõbralikku teenindust on hinnatud üheks parimaks. Jaluta sisse AEGAON-i esindusse või võta ühendust, räägi härrast pisut lähemalt või näita pilti ja 90% tõenäosusega panevad nad täppi. Kui ei, saab hiljem kella ümber vahetada.

Käimasoleva sooduskampaania raames jäävad hinnad vahemikku 232–632 eurot ja võimalus on tutvuda ka erinevate järelmaksuvõimalustega.

E-pood: www.aegaon.com
Esinduskauplus: Aia 5b, Tallinn. E–R 11–18

Midagi kohvisõbrale – LOCA keraamiline kohvifilter

See on kingitus, mis rõõmustab kindla peale igat väiksemat või suuremat kohvigurmaani, aga võib teha kohvisõbrad neistki, kes pole seni sellest joogist suurt lugu pidanud. Kuidas?

Kivifilter LOCA on uus ja ainulaadne kohvifilter Jaapanist, mis muudab ka kõige mustema kohvi nauditavalt puhtaks ja tervislikumaks. Kõik teavad, et must kohv on kibe – kuid ta ei pea seda olema, vähemalt enam mitte.

LOCA-ga asetad värskelt jahvatatud kohvioad filtrisse, valad peale kuuma vee ja nagu mingi kummalise nõiduse väel hakkabki kõige puhtam kohv justkui läbi kivi nõrguma. Tegelikult on tegemist ainulaadse poorse keraamilise materjaliga, mille taga on teadus ja Jaapani käsitöömeistrite koostöö. Nad on loonud maailma esimese filtri, mis suudab eemaldada kohviubades leiduvad kibedaid maitseid põhjustavad õlid ja parkained. Seetõttu pääsevadki esile seni kibeduse varju jäänud meeldivad kohvimaitsed ja -aroomid, millest kellelgi seni aimugi polnud. Tulemus pole mitte üksnes fenomenaalselt hea, vaid ka tervislikum, sest kohvioa õlides sisalduvaid ühendeid seostatakse ka kõrge kolesteroolitasemega. Ja kuna siidise ning samas täidlase maitse tõttu pole piima ja suhkrut enam tarvis, muudab see paljugi ülekaalu või laktoositalumatusega kimpus kohvisõprade elu. Lisaks võib sama filtriga valmistada ka teed ning puhastada joogivett lubja- ja kloorisetteist. Kuna LOCA keraamiline kohvifilter ei võta ruumi, sobib ta ideaalselt ka pisemasse kööki, maakodusse ning kaasavõtmiseks reisidele ja matkale. Praeguste soodushindadega maksab väike filter 44 eurot ja suurem 52 eurot, millele lisaks tasuta tarne kuni jõuludeni, nii pakiautomaati kui ka kulleriga.

Saadaval e-poes: www.locafilter.eu
Lisainfo: info@locafilter.eu

Parim kingitus on elamus – adrenaliinirohke sõit

Mis võiks olla veel parem kingitus jõuluvana kingikotti kui mitte üks tõeliselt vinge sõiduelamus põhjamaade parimal ringrajal sportauto roolis?

Suvepealinnas Pärnus asub Porsche Ring, mida kliendid nimetavad hellitavalt ka põhjamaade parimaks ringrajaks ja mille kvaliteedimärki kinnitab ka raja nimi. Porsche Ring pakub mitmeid adrenaliinirohkeid ja meelelahutuslikke sõiduelamusi. Samuti saab rajale sõitma tulla oma auto või mootorrattaga.

Sõiduelamusi on teenuste valikus mitmeid ja kui ise rooli istuda ei taha, saab proovida rajatakso teenust, kus saab adrenaliini pakkuvat sõiduelamust nautida kõrvalistmel istudes.

Kõiki teenuseid ja rajapileteid saab mugavalt vormistada kinkekaardiks, mis teeb sellest ülimalt hea kingituse kuuse alla. Kinkekaart saabub e-kirjaga kohe pärast makselingi kaudu tasumist.

Porsche Ring ei oleks oma nime väärt, kui see ei pakuks elamussõitu Porsche 911-ga. Kui ka sinu kallim või sõber unistab tõelisest elamusest sportauto roolis, siis see adrenaliini täis kingitus paneb ta silmad kindlasti särma!

Samuti on rajal sõitmiseks Toyota GT86 sportautod, millega pakutakse erinevaid elamussõitude pakette nii üksiksõitudeks kui ka suurematele seltskondadele ja gruppidele.

Eksklusiivse teenusena vahendab Porsche Ring vormel 1 sõiduelamust ringrajal. Vormel 1 sõiduelamusele on 2022. aastaks saada veel ainult üksikud vabad kohad.

Vaata lisainfot vormel 1 kohta siit.
Saadaval e-poes: porschering.ee.

Jaga
Kommentaarid