Treeni hommikul või pärastlõunal. Kui elad tavapärases rütmis nagu suurem osa inimesi, siis on kõige efektiivsem aeg treeninguks hommikul umbes 8.30 kandis või pärastlõunal 14.30 kandis.

Kuula tantsumuusikat

Pane peale rütmikas muusika, mis tekitab tahtmise natuke puusasid nõksutada ning asu treenima. Sedasi aitab muusika sul rütmi hoida ning lisaks petab energiline rütm su aju pisut ära, sest ta ei taju, kui väsinud su keha päriselt on.

Puhka 3 minutit harjutuste vahel

Kui teed trenni harjutuste kaupa, siis peaks iga paus olema vähemalt kolm minutit. Kui teed rasket jõutrenni, siis peaks see paus olema isegi neli kuni viis minutit.

Söö mune

Pärast treeningut on kõige mõistlikum süüa mune, kuna seal on palju proteiini. Lisaks on munades vitamiine ja mineraale, mida teistest toitudest nii lihtsalt ei saa. Pealegi on munad odavad ja täidavad hästi ka kõhtu.

Ajaaken söömiseks

Söö enne treeningut ja pärast treeningut kolme-nelja tunnise ajaakna sees. Seda akent väga palju lühemaks ei tasu suruda, samamoodi ei tasu venitada seda liiga pika aja peale. Sedasi saab keha proteiini hästi omastada.