Auhinna andis üle Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik

Ajakirja Anne & Stiil aasta naise tiitel kuulutati välja üheksandat korda. Tiitli pälvib naine, kelle tänavune tegevus on olnud tulemusrikas ja inspireeriv, kes on astunud välja oma tõekspidamiste eest ning sõna otseses mõttes maailma parandanud. Varasematel aastatel on tiitliga pärjatud Risti koguduse õpetaja Annika Laats, president Kersti Kaljulaid, stsenarist ja režissöör Moonika Siimets, keskkonnaaktivist Züleyxa Izmailova, Terve Eesti Sihtasutuse asutaja Riina Raudne, moedisainer Reet Aus, näitleja Mari-Liis Lill ja ettevõtja Kristel Kruustük.

Anne & Stiili aasta naise tiitli saaja valis välja ajakirja toimetus.

170 ilulemmikut

Galal kuulutati välja ka Anne & Stiili ilulemmikud 2022 ehk aasta parimad ilutooted. Sel aastal anti ilulemmiku tiitel rekordilisele 170 ilutootele.

Tooteid testis ja parimatest parimad valis kümneliikmeline iluprofessionaalidest ja tuntud iluhuvilistest koosnev žürii koosseisus Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik ja ilutoimetaja Karolin Kuusik, disainer ja näitleja Karin Rask, lauljad Getter Jaani ning Birgit Sarrap, aeroobikatreener Kaja Tuisk, juuksur Helen Heinroos, jumestuskunstnik Alice Raidmets, laulja ja näitleja Kalle Sepp ning muusik Robert Linna.

Jaga
Kommentaarid