Kuid nagu teada, umbes 25. eluaastast hakkavad loomulikud taastusmisprotsessid organismis aeglustuma ega suuda enam piisavas koguses vajalikke ained toota.

Lisaks sellele, et meie keha ise hüaluroonhapet toodab, saab seda võtta ka toidulisandina, et meie nahk võimalikult kaua prink ja elastne püsiks.

Lõpuks ometi on olemas toimivad hüaluroonhappetabletid ja puuviljamaitselised shot’id, mis annavad nahale elastsust ja noorusliku väljanägemise ning sisaldavad taimseid ekstrakte, mis aitavad neid kasulikke aineid organismis ka hoida.

Lisage NEW NORDICu Hyaluron Active Tablets või Hyalurone Shot oma igapäevasesse ilurutiini ja hoolitsege oma naha eest ka seespidiselt. Nii jõuab hüaluroonhape vereringe kaudu naha sügavamatesse kihtidesse, kuhu nahale kantavad kreemid ei jõua. See toimib suurepäraselt, sest hüaluroonhape jõuab naha basaalkihtidesse, kus mängib olulist rolli naha struktuuri ja niiskuse parandamisel ning säilitamisel.

Skin CareTM Hyalurone Tablets ja Shot sisaldavad lisaks hüaluroonhappele ka astelpaju- ja peiulilleekstrakti. Saladus peitubki nendes koostisosades.

Peiulill ehk tagetes on hüaluroonhappe säilitaja

Läbi aegade on ilutööstuses kasutatud kaunist ja kasulikku peiulille. Sellel on hämmastav võime takistada hüaluroonhappe lagunemist organismis. Kuna organism lagundab igapäevaselt kolmandiku hüaluroonhappest, siis on oluline selle sisaldust organismis võimalikult palju säilitada, et nahk püsiks kaua pehme ja nooruslik ka vananedes, mil hüaluroonhappe tootmisprotsessid organismis aeglustuvad.

Astelpaju – haruldane oomega-7

Samuti sisaldavad tabletid astelpajuekstrakti ja C-vitamiini. Astelpaju on teatavasti imevili, mis sisaldab bioaktiivseid ained ja kasulikke rasvhappeid, kaasa arvatud haruldast oomega-7-rasvhapet, mida traditsiooniliselt on kasutatud kosmeetikatoodetes. Kaasaegsed uuringud on kinnitanud, et astelpajus olevad bioaktiivsed ained stimuleerivad naharakke ja soodustavad terve, elastse naha moodustumist. C-vitamiin aitab säilitada naha normaalseks toimimiseks vajaliku kollageeni tootmist ja aitab kaitsta rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest. Kollageen on mitmete nahakudede, sealhulgas elastiini oluline struktuurne komponent, mis mõjutab naha tugevust.

Miks vajab nahk hüaluroonhapet?

1. Kui nahk on piisavalt niisutatud, on see ülipehme, elastne ja särab kaunilt.
2. Kui nahk on niisutatud, näevad peened jooned ja kortsud (isegi sügavamad) vähem nähtavad, sest kortsupõhi n-ö tõuseb. Seetõttu sobib hüaluroonhape eriti hästi ka eakatele, kuna see aitab säilitada naha nooruslikku välimust.
3. Sobilik kõigile. Hüaluroonhape avaldab positiivset mõju igat tüüpi, isegi tundlikule või rasusele nahale.

New Nordic Hylurone Tablets ja Shots on saadaval hästi varustatud apteekides ja www.newnordic.ee e-poes või telli telefonil 6843838.

Jaga
Kommentaarid