Ka bändist lahkuv Triinu kinnitab: “Ma vaatan meie ühisele ajale tagasi hea tundega, kuna oli tore tüdrukuid pärast nii pikka aega näha ja jälle koos muusikat teha. Täpselt sama feeling oli olemas nagu varem… Võibolla isegi parem kui varem, kuna kõik on vanemaks saanud ja huvitav oli tükikesi oma eludest üksteisega jagada.”




“Mul on hea meel, et omal ajal käisime bändiga tipus ära — jagasime lava koos Lenny Kravitzi, Enrique Iglesiase ja paljude teiste suurepäraste staaridega. Praegu tegelen juba uute tööprojektidega,” põhjendab Katrin oma otsust bändist lahkuda. Ta lohutab fänne, lubades jääda avalikkuse ees aktiivseks ja loodab nende toetusele ka tulevikus: “Jätkan muuhulgas tervisliku toitumise, treeningute ja igavese vitaalsuse radadel. Kellel soov olla terve, kaalu langetada ja nooruslik välja näha, tulgu minu sotsiaalmeedia kanalitest tõhusaid võtteid järgi proovima. Piretile, Lennale ja Triinule soovin edaspidiseks parimat ja jään põnevusega uue koosseisu kontserti ootama!”

14 aastat Šveitsis elanud Triinu selgitab oma lahkumise tagamaid nii: “Otsustasin Vanilla Ninjast lahkuda, kuna argipäevase töö kõrvalt ei jää mul kahjuks piisavalt aega bändiga tegelemiseks.” Triinu kinnitab, et edasi minnakse sõpradena: “Soovin oma ninja-õdedele edaspidi palju edu ja tuult tiibadesse!”