Teisalt pole kahtlustki, et just kõnealune kriis on meie tervisele, nii füüsilisele kui ka vaimsele, kaunis laastavalt mõjunud. Kuna tervishoiusüsteemi number üks väljakutse on olnud tuhandete koroonapatsientide ravimine, on arusaadavalt terviseprobleeme ennetavateks tegevusteks vähem energiat… Ja just siin on oht sinu ja minu, meie kõigi tervisele.

Tean seda müüti, et naised käivad eeskujulikult ja regulaarselt kõikides vajalikes tervisekontrollides. Aga ma ei tea mitte ühtegi naist, kes seda päriselt teeks… Küll aga tean lähiringist juhtumeid, kus juhuslikus tervisekontrollis selgus diagnoos, mis võinuks hilisema avastamise korral vägagi ohtlikuks kujuneda. Oma tervist peab kontrollima. Jah, ka koroonaajal; jah, ka siis, kui perearstikeskused on juba niigi hõivatud…

Just sel põhjusel kuulutame märtsi naiste tervise kuuks. Pöördu oma tervisekontrolli sooviga perearsti poole või vali sobiv tervisekontrolli pakett näiteks SYNLABist.

Sest sinu tervis on kõige olulisem.

Energilist ja tervislikku märtsikuud,

Mari-Liis Helvik

Anne & Stiili peatoimetaja

Ennetavaks tervisenäitajate kontrolliks soovitame naistel valida Küpse naise tervisekontrolli, Naise tervise- ja ilupaketi või Terviseriski paketi.

Jaga
Kommentaarid