NEITSI

Olgu, me nõustume, et tegemist on suurepäraste inimestega, kes kipuvad sageli olema intelligentsed ja väga informeeritud. Nad võluvad meid oma intrigeerivate faktide ja taibukusega, kuid aeg-ajalt lähevad nad ka liiga kaugele. Need kipuvad olema hetked, kui nad asuvad targutama ja arvavad, et vaid nende viis on õige viis.

LÕVI

Alati uhkete Lõvide jaoks on kõige hullem asi, mis saab juhtuda, tunnistada, et nad eksisid. Nad suhtuvad kirega kõigesse, mida teevad, olgu see siis mõni spordiala, autos kõva häälega laulmine või tulises vestluses osalemine. Nad on ka oma uskumustes otsekohesed ja ausad. Nad seisavad oma sõprade, pere ja... arvamuste eest.

VEEVALAJA

Veevalajad mõistavad, mis on eetiliselt õige ja mis vale. Nad kahtlevad alati uskumustes ja praktikates, mida paljud inimesed järgivad pimesi. Seetõttu kipuvad nad iga vestluse ajal ka kõike küsimärgi alla seadma. Nende visionääride jaoks on keegi, kes nende innovaatilisi vaatepunkte ei jaga, alati eksiteel. Kuid samas pole neil endil võimalik ka siis teisi kunagi mõista.

Allikas: Purewow

Jaga
Kommentaarid