“Dirty Martini kollektsioon on minu lähenemine modernsele õhturiietusele. Rõivad on klassikalised ja väga lihtsasti olemasoleva garderoobiga sobituvad. Kõikidel esemetel on erinevad graafilised pärltikandid ja vinüül-litritega tikitud pinnad, mis on tõeliselt heaks ülevaateks sellest, kui värske ja samas ajatu võib pärltikand olla,” tutvustab disainer Siret Esko kollektsiooni tagamaad.

Üleni must-valge kollektsioon on inspireeritud meeste smokingutest, sigarisalongidest ja klassikalisest õhtusest riietusest. Üleni valged ja mustad komplektid on kõik kaunistatud graafiliste pärltikanditega, mis püüavad valgust ja säravad salapäraselt.

Siret Design on pärltikandi meister, kes viib kokku ajatud ja klassikalised riided modernsete materjalide ja haute couture maailmast inpireeritud filigraansete pärltikanditega.

Bränd on välja kasvanud tantsukleitide tikkimisest ja 21 aastaga omandatud tikkimise kogemusest. Tikandid muutuvad ajaga aina modernsemaks ja iga kollektsiooni jaoks sünnivad uued tikkimise tehnikad ja ennenägematud tekstuurid.

Soeta piletid 7. aprillil toimuvale moeetendusele Piletitaskust.