Paraku ei ole bakterid, tolm, surnud naharakud ja higi meie voodis külalised, kes tuleksid ainult kutsumise peale. Kuigi seda palja silmaga ei näe, võime ainult aimata, milline vilgas elu käib padjapüüril juba pärast üht ainsamat ööd. See tähendab, et võime olla voodipesu vahetamisega kui tahes hoolsad, aga kui selle materjal on bakteritele hea kasvupinnas, ei pruugi olla püüdlused sellest kõigest hoolimata piisavad.

Näib, et eestlaste teadlikkus probleemist on aga üha tõusuteel. Äsja turule tulnud Aino Skincare’i aknevastane orgaanilisest siidist voodipesu kujunes nii suureks müügihitiks, et 1. novembril oma toodetega välja tulnud bränd on selle lühikese aja jooksul oma kauba välja müünud juba suisa kahel korral. Rõõmustavam veelgi on asjaolu, et nimi Aino ei kõla sugugi juhuslikult nii kodumaiselt – voodipesu ongi disainitud ja arendatud siinsamas Eestis.

Mille poolest on Aino voodipesu eriline?

• Nad kasutavad ainult kõrgeima kvaliteediga mooruspuu siidi (6A klass, kanga tihedus 22 momme’i), mis on väga seritsiinirikas. Seritsiin soodustab kollageeni teket ja tasakaalustab niiskust nahas.
• Seda siidi on töödeldud antibakteriaalsete hõbeioonidega, mis vähendavad enamikku aknet põhjustavaid baktereid 98,8%. Seega sobib materjal ka tundliku nahaga inimestele. Antibakteriaalsus ei ole materjali kirjelduses lihtsalt sõnakõlks. Selle on rangelt järele kontrollinud Šveitsi sertifitseerimisettevõte SGS (Société Générale de Surveillance) – üks maailma juhtivaid ohutuse sertifitseerijaid –, kes testis materjali kolme peamise aknet tekitava bakteri vastu.
• Tänu kõigele eelnevale aitavad Aino siidist padjapüürid vaegusi leevendada nii kuiva naha, akne, vistrike, nahapõletike kui ka ummistunud pooride korral.
• Padjapüürid takistavad aknet tekitavatel bakteritel nahaga kokku puutumast. Kliendid, kes on toodet kasutanud, on näinud tulemusi juba nelja nädala pärast. Vaata pilte brändi kodulehelt ja Instagramist.
• Nahahoolduses ei ole üht võluvitsa, mis sobiks absoluutselt kõigile, ja Aino teab seda. Just seepärast kehtib padjapüüridele 30-päevane prooviaeg – kui sulle tooted ei meeldi, võid need tagastada ning saad kogu raha tagasi.

Uudista Aino Skincare’i tegemisi lähemalt kodulehelt ja Instagramist: @aino.skincare.

Üks on kindel – Ainoga saab iluuni hoopis uue tähenduse!

Jaga
Kommentaarid