AMANJEDA by Katrin Kuldma kevad-suvi 2022 kollektsioon näitab moodsalt kergete bleisrite meistriklassi. Brändile iseloomulikud superšikid meeste särgid, ülikonnad, bleisrid on nüüd võrdselt rikkalikus valikus olemas ka naistele. AMANJEDA by Katrin Kuldma valikus on nüüd ka šikid teksased kõikides klassikalistes teksatoonides. Teksapüksid valmistatakse mugavast stretch puuvillast nii meestele kui ka naistele täpselt oma mõõtude järgi.

Loomulikult on kõik AMANJEDA by Katrin Kuldma kollektsioonides kasutatud materjalid looduslikud, suvekollektsiooni kuuluvad uhkes värvi ja mustrivalikus puuvillased, linased ja siidkangad. Traditsiooniliselt pärinevad materjalid vaid Euroopa parimatelt kangatootjatelt, olles nii 100% keskkonna- ja kehasõbralikud.

Koos AMANJEDA by Katrin Kuldma kevadkollektsiooniga olid moelaval veel kolm Ultima Thule Galerii brändi. Traditsiooniliselt kõlasid kokku Katrin Kuldma loodud rõivad ja Karin Kersa ehted. Uudsena oli Eesti moepubliku ees Itaalia pehmest nahast jalatsid Fabiano Riccilt ja Šotimaalt pärit unikaalsed puidust käekotid House of Rocio’lt.

Vaata ka moeetenduse backstage videot:


Jaga
Kommentaarid