Järjepidevus on võti!

Merle rõhutab, et just järjepidevus ongi edu võti: „Juba minu ema, kelle nooruses oli toodete valik kesine, rõhutas alati, et ilu saladus on enda eest järjepidevalt hoolitsemine. Ilurutiinid on olulised ja tegelikult ka väga mõnusad. Iseendale tuleb iga päev aega pühendada ja seda naudinguga teha,“ rõhutab Merle.

Oma elukutse tõttu on Merle nägu sageli kaetud paksu grimmiga, mis kuivatab näonahka, seepärast on ta suur seerumite austaja ning teab, et naha niisutamine ja toitmine on kortsudevastases võitluses kõige olulisem: „Kreemide ja seerumite valikul vaatan, et need sisaldaksid kindlasti hüaluroonhapet – see keerulise nimega aine aitab naha niiskustaseme ja elastuse säiltada.“ Ema eeskujul on Elizabeth samuti tubli näohooldustoodete kasutaja: „Kõige rohkem meeldib mulle kangasmaske kasutada, et enne mõnd tähtsat sündmust näonahka eriti hästi poputada. Aga igapäevaselt kasutan Eucerini Hyaluron-Filler sarja tooteid, milles on just seesama hüaluroonhape ja nüüd veel ka enoksoloon, mis vähendab nahas hüaluroonhappe lagunemise kiirust,“ teab Elizabeth.

Piisavalt erinevad, et kasutada sarnaseid värvitoone

Merle ja Elizabeth on suured dekoratiivkosmeetika huvilised. Punaseks värvitud huultega on Merle kindlasti enamikele eestlastele meelde jäänud ja just Elizabethilt saab ta infot selle kohta, millised uued trendikad brändid kosmeetikaturule on tulnud. „Elizabeth jälgib kõige uuemaid trende ja me mõlemad armastame kvaliteetseid tooteid, mida ta Londonis avastab. Me oleme piisavalt erinevad, ega kasuta alati sarnaseid värvitoone, kuid Elizabethi meigikotist leian siiski alatasa uusi põnevaid tooteid, mida katsetada,“ lisab Merle.

Nagu kaasaegsetele naistele kohane, tõdevad nii Merle kui ka Elizabeth, et naise teeb ilusaks eelkõige enesekindlus. Kortsud ja vananemine ei ole tegelikult maailma lõpp. Enesekindlust toetab hea enesetunne, mille saavutamiseks on vaja korralikult magada, tasakaalustatult toituda ning enda eest üleüldiselt hoolitseda. Merle arvab, et enda vastu tuleb leebem olla: „Stressis inimesel lähevad nägu ja õlad pingesse. Vahel tuleb end veidi poputada lasta, see teeb igaühel tuju heaks ja loob lõppkokkuvõttes enesekindlama ja ilusama inimese.“

Elizabeth usub, et emalt saadud ilunipid on talle kasuks, kuid kõige suuremaks eeskujuks on ema ellusuhtumine: „See elegantne enesekindlus ja kaugele paistev sära on see, mis mu ema eriliseks teeb!“ võtab Elizabeth iluteema kokku.

Jaga
Kommentaarid