Kui mõtleme sõnale „toidulisand“, kangastuvad enamikule vaimusilmas ilmselt tabletid ja kapslid. Mõnikord ka pulbrid ja joogid või lausa midagi eriti ebameeldivat ja kibedat. Ühesõnaga, toidulisand on alati paigutunud pigem kategooriasse vajalik, aga ei seostu erilise ega mõnusa tegevusega. Mõned aastad tagasi sündisid esimesed kollageeniampsud – käsitööna Eestis valmistatud pehmed gurmeeampsud, mis on võitnud paljude naiste südame. Muu hulgas on nii mõnigi klient öelnud nende kohta nii:

„Ampsude pakendid näevad nii isuäratavad välja, et käsi lausa sirutub neid riiulilt kätte võtma. Eriti meeldiv on aga tõdeda, et pakendis sisalduvad väiksed ampsud on päriselt ka täpselt nii maitsvad, nagu lubatakse!“

UUDIS – kollageeniampsude tootevalikusse lisandusid ampsud biotiini ja glükosamiiniga

Praeguseks on kollageeniampsude valikus juba viis toodet – igaüks natuke erinev nii maitse kui ka koostise poolest. Kollageeniampsude puhul ei pea valima seda ühte ja õiget, vaid kodus võivad olla korraga kasutusel kas või kõik viis, mida võib soovi korral omavahel kombineerida. Jälgima peab lihtsalt, et päevast soovitatavat ampsude arvu ei ületaks.

Rohke kollageeni ja C-vitamiiniga mõnusalt mustasõstramaitselised gurmeemarmelaadid iluteadlikele inimestele, kes soovivad hoolitseda oma nooruslikkuse ning juuste ja küünte eest.

Kollageeni ja C-vitamiiniga särtsakalt sidrunised gurmeemarmelaadid inimestele, kes teevad füüsilist tööd, sporti või soovivad hoolitseda oma keha eest.

Kollageen eriti krõmpsuval ja maitsval kujul, kus ampsu südameks on väike tatrapall, mis uhkustab täitsa päris šokolaadist ümbrisega.

Vastupandamatu virsiku ja ananassi maitsega täpselt paraja ampsu suurused pastillid, millesse on peidetud biotiin, kollageen, vitamiinid ja antioksüdandid. Tõeliselt mitmekülgne iluamps!

Rikkaliku rabarberi maitsega ampsumõõtu pastillid, millesse mahutasime glükosamiini, kollageeni, vitamiinid ja antioksüdandid. Ikka selleks, et igas vanuses jaksaks aktiivne olla.

Vahva tagasiside – ampsud tuleb kodus ära peita nii enda, laste kui ka elukaaslaste eest

Aastate jooksul oleme elevil ampsukasutajatelt saanud vahvat ja kohati isegi humoorikat tagasisidet, mida muigega meenutatakse. Mõned ütlemised, mis meile eriti hästi on meelde jäänud:
• Pehmed kollageeniampsud mekivad nii hästi, et keeruline on iga päev vaid mõnega piirduda.
• Kui kommi puhul mõtled paar korda, et kas ikka tasub, siis kollageeniampsu pistad suhu süütundeta, teades, et see teeb head nii kehale kui meelele.
• Ampsud on laste ja meeste jaoks nagu magnet – igas vanuses röövlid otsivad need ükskõik kui leidlikust peidukohast üles ja selgitustöö, et need on minu jaoks, ei mõju enam ammu.

Eternal Youth kollageeniampsud leiab Tradehouse'i, PRO Kosmeetika ja Beautyfori Magistrali kauplustest, Rõõmu kaubamajast ning rosena.ee e-poest mai lõpuni soodushindadega.

Rosena.ee e-poes lisame Eternal Youth kollageeniampsusid sisaldavatele tellimustele kingituseks ka ühe vahva kollageenipulgakommi.

Jaga
Kommentaarid