Helina räägib meiega juttu ühes oma paljudest töökohtadest, vintage-poes Fankadelik, kus ta saab palju inspiratsiooni stilistitööks. Saame teada, kuidas on elu seriaali „Litsid“ võtteplatsil ja kuidas mõjus Helinale Eesti Laulu finaali jõudmise kogemus. Lisaks avaldab ta meile oma salakire: selleks on vintage-aluspesu. Pooled kostüümid sarjas „Litsid“ on ta enda omad!

Jätkame ringkäiguga vanalinnas asuvas metallikunstnike mekas aadressil Hobusepea 2. Ehtekunstnik Marita Lumi kutsus meid külla, et tutvustada seal keerlevat kunstielu. Majas tegutsevate metallikunstnike loomingut saab endale soetada pop-up-ehtepoes Hobusepea 2 maja hoovis 2.–3. juunil, kui toimuvad ka tasuta kontserdid.

Seirame kaameraga seltskonda staarfotograaf Olga Makina näituse avapeol disaini- ja arhitektuurigaleriis. Näitusel on väljas viimase viie aasta jooksul Olga pildistatud moefotod. Fotonäitus jääb avatuks 20. maini. Fotode kaasautorid on jumestajad Katrin Sangla, Reet Härmat, Meelis Krik, juuksur Tamara Korjagina, moeloojad Oksana Tandit, Kristiina Viirpalu, Ülle Suurhans-Pohjanheimo, Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Katrin Kuldma, Tiina Talumees ning florist Yulia Medvedyeva.

Vaata „Stiilistuudiot“ laupäeval, 13. mail kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 14. mail kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit

Jaga
Kommentaarid