Cärol Ott on noor eest moedisainer, kes paistab silma just oma ekstravagantsete värvi ja tekstuurikombinatsioonidega. Oma loomingus ei karda ma katsetada huvitavate vormilahendustega. Igat minu loodud kollektsiooni toetab alati tugev lugu, mis annab igale loodud riideesemele tähenduse. Viimastel aastatel olen keskendunud pärimuskultuuri uusloomele ehk kogudes inspiratsiooni minevikust.

Milliste elementidega soovitaksid suvel tähelepanu tõmmata?

Kindlasti värvid ja aksessuaarid. Kui eestlane eelistab kanda pimedal ajal pigem tumedaid toone oma rõivastuses siis suvi on aeg säramiseks. Kombineeri, mängi, otsi mõned rõivaesemed kapist, mida pole ammu kandnud ning anna neile uus elu. Elu on liiga lühike igavate riiete jaoks!

Parimad jalanõud suvisele festivalile?

Elades Eestis ei saa kunagi olla 100% kindel ilma peale. Nii võib mõnus suveõhtu muutuda kiirelt vihmaseks poriväljaks. Seetõttu soovitaksin Dr. Martenseid või sellelaadseid saapaid. Iga ilmaga päästavad päeva. Kui aga rocki-mõjutustega rõivastus pole sinu jaoks, siis vali mugavad, kuid ägedad tossud, millega saab reivida hommikuni välja!

Hea nipp kuidas mitmepäevasel festivalil oma riideid kombineerida?

Kihid! Üks võimalus on erinevate jakkide/vestide kombineerimine oma põhioutfiti juurde. Nendega on võimalik tekitada 70ndate festivali boho-vibe ning lisaks saad vastavalt ilmale reguleerida oma temperatuuri. Tähtsad on muidugi ka aksessuaarid. Nendega on lihtne ära petta vaatajat isegi, kui kannad järjestikusel päeval samu riideid. Lisades ühel päeval mütsi, erinevad ehted, kotid ning teised jalanõud jätavad need rõivastusest hoopis teise mulje.

Teil kolmel (Katrini ja Marleeniga) on ka stuudio, mis seal suvel toimub?

Meil kolme peale tõesti ka stuudio, mida omavahel hellitades kutsume Kopli Modaks just asukohale viidates. Suvisel ajal on seal pigem vaikne ning kõik tegelevad oma projektidega. See on hea pesapaik meie kollektsioonide hoiustamiseks.