T-särgid on kootud ühes tükis ning ei lähe pestes vormist välja. Lõnga ei ole keemiliselt värvitud, sellest tulenevalt on saadaval viis baasvärvi: hallid tonaalsused, naturaalvalge, beež, kõige tumedam värv on tumesinine. Tegemist on hetkel maailmas saadaoleva kõige peenema lõngaga Sultan – 170 g superwool, mis on pärit Austraaliast. Sultanil on kašmiirile sarnane pehmus ja läige, mis tuletab meelde, et lõng on kedratud nende inimeste unistustega, kes selle loomise juures on olnud.

Pidulikemateks puhkudeks on saadaval tikanditega T-särgid. Tikandid on tehtud käsitsi. Tegemist on Eesti teadjameeste ja –naiste lugudest inspireeritud ussikuninga kujundiga mis sümboliseerib tarkust ja kaitset.

Pohjanheimo T-särk

Pohjanheimo Moemaja põhiväärtused on kestlik areng, traditsioonid ja kvaliteet. Kõik materjalid, see hõlmab abimaterjalid, on naturaalsed. Nad hoiavad vormi ning on looduses lagunevad ega jäta loodusesse jalajälge. Kuna tegemist ei ole hooajalise toodanguga, siis panustatakse rohkem disaini ja aeganõudvamatesse tehnoloogiatesse. T-särgid on saadaval Tallinn Design House’is ning Pohjanheimo Moemajas.