????ph by my sweetest friend @juliashashkina for @annijurgensonjewelry #juliashashkina#annijurgensonjewelry#bw

A post shared by Anni Jürgenson (@annijurgenson) on

  • Otse ja sirgelt kaamera poole seismise asemel pööra end pigem veidi küljele, lase raskus ühele jalale ja kõverda teine. Kui pöörad veel õlad kaamera poole ja paned käe puusa (küünarnukk suunatud tahapoole, mitte otse kaamerasse!), tundub figuur hetkega visuaalselt saledam.
  • Kontrolli üle oma rüht – õlad taha!
  • Jälgi, et käed ei oleks kunagi vastu keha surutud – see muudab need suuremaks.
  • Naeratades suru keel kergelt hammaste taha, see ei lase naeratusel liiga laiaks ja ebaloomulikuks muutuda.
  • Kinniste silmadega pildile jäämise vältimiseks sule hetkeks silmad ja ava need alles vahetult enne kaameraklõpsu. Seejärel vaata mõnda konkreetsesse punkti, et ei tekiks tühi ja väsinud ilme. Selle asemel, et otse kaamerasse vaadata, suuna silmad objektiivi keskpunktist natuke kõrgemale.
  • Ehk oled tähele pannud, et riidekomplekt, mis kodus peegli ees tundus täitsa hea, näeb hiljem fotol veider välja. Lohvakad T-särgid, kampsunid ja kirjud mustrilised kleidid võivad küll päriselus toredad olla, aga piltidel mõjuvad ranged lõiked ja selged värvid alati paremini. Lisaks ära unusta enne pildistamist riided kiirelt üle kontrollida ja sirgeks tõmmata.
  • Kui pole mahti enne pildi tegemist meiki ja soengut üle vaadata, on end võimalik ka vaid mõne hetke jooksul veidike värskendada. Sasi salke kergelt sõrmedega, et kohevust lisada – vastu pead hoidvad juuksed muudavad näo visuaalselt laiemaks. Näo aga saad läikimisest väga kiirelt päästa rasuimavate paberite (nende puudumisel ka tavalise pabersalvräti) abil, millega õrnalt tupsutades jääb pale matt ja värske.

into the wilderness #chevrolet#1955#havana#cuba#travel#lahabana

A post shared by Anni Jürgenson (@annijurgenson) on

Täismahus artikkel ilmus Anne & Stiili 2016. aasta juulinumbris.

Jaga
Kommentaarid