.

On aeg kinnitada turvavöö, sest alanud aasta toob hulgaliselt seiklusi ja võimalusi. Kindlasti pole tegu kerge ega sündmustevaese aastaga. Vastupidi! Jäär on kõikjal kohal ja osaline ning enamjaolt lausa juht.

Lisaks tavapärasele seltsielule tekib hulgaliselt viise end proovile panna vabatahtlikus töös või kogukonna ja terve maailma parandamisel. Kui elu pakub võimalust reisida ja vahepeal mujal elada, siis tervita seda rõõmuga – eriti palju kasu lõikad sellest aasta esimesel poolel.

Suhted. Sinu sarm ja veetlus sütitavad nii lähedasi kui ka eemalt vaatajaid. Kui sul seni kindlat püsisuhet polnud, on küllalt tõenäoline, et aasta teisel poolel satub sinu teele vääriline inimene. Sellel suhtel on šanss kujuneda pikaks ja meeldivaks.

Kui oled pereinimene, kulgeb aasta küllalt meeldivalt. Isegi kui eelmisel aastal näis, et miski väga ei klapi, leiad selle aasta algul rahulikud ja eluterved lahendused. Sul on tugev intuitsioon ning sa oskad seda kuulata. Teed meeleldi oma kodus ümberkorraldusi või koguni vahetad elukohta. Väga meeldivad suhteajad ootavad veebruaris ja märtsis.

Usalda oma sisetunnet, see juhib sind õigetele radadele. Sinu süda on vahel targem kui analüütiline meel.

Töö ja raha. Töös on oodata mitmeid kriise, kuid mitte halbu – tulemuseks võib olla hoopis vastutuse suurenemine. Koos lisanduvate ülesannetega kasvab ka sissetulek, ent samas tekib vajadus ennast täiendada, et mitte vastu klaaslage põrgata. Parimad ajad teadmiste kogumiseks on veebruarist aprillini ja septembrist novembrini. Oodata on palju tööreise.

Suurenevad sissetulekud ahvatlevad investeerima. Eelistatud teemaks võib kujuneda kinnisvara, suurimaks kariks aga laenukoormus. Kui suudad laenamisel konservatiivne olla ja pigem säästa, kujunevad investeeringud märksa turvalisemaks.

Ilu ja tervis. Oled seni pannud rohkelt rõhku ilule. Nüüd tasub veidi mõelda ka tervise tugevdamisele. Eelkõige võiksid panustada immuunsüsteemile, sest nii saabuv suvi kui ka pikad tööpäevad ja arvukad reisid panevad selle proovile. Suve teine pool on kõige keerulisem aeg, luba endale puhkust ja vabadust tegeleda meelepäraste asjadega.

.

Paljud Sõnnid tunnevad alanud aastal suurt soovi oma elukorraldust rohkem iseenda käe järgi kujundada. Kui elu ja ümbritsevad seda võimaldavad, on kõik hästi. Võib aga juhtuda nii, et Sõnnil endal tuleb teiste inimeste ja nende vajadustega kohaneda, mis paraku nii suurt rõõmu ei valmista. Varakevadel leia aega enesetäienduseks, suve teisel poolel aga tegele kodus kõige sellega, mille tegemisest seni puudust tundnud oled.

Suhted. Nurkades võbelevad minevikuvarjud ning mõned neist leiavad tee ka rambivalgusesse. Muuta minevikku ei saa, järelikult tuleb sellega leppida. Muresid võib olla pereliikmete tervise ja kaugete sugulaste vajadustega.

Kõige romantilisemaks ajaks kujuneb sügis. Kui oled üksinda, leiad kaaslase, kindlas suhtes olles aga tunned end sellal väga õnnelikuna. Armastusele meeldivad selgeks räägitud jutud ja ühised reisid. Kõige paremad suhteajad saabuvad aasta teisel poolel. Veebruaris ja novembris pakub elu võimalusi kaaslase petmiseks. Ent võid otsustada ka teisiti ja uue silmarõõmuga hoopis sõbraks saada.

Töö ja raha. Tööelus seisad korduvalt keeruliste valikute ees. Neid vaagides teed ära mitme inimese töö, tõmbad liikuma projektid või lood midagi sootuks uut. Energia on sel aastal tsükliline – kord suudad palju, siis aga vajad aega rahulikeks mõtisklusteks. Suhtetormid ei jäta puutumata ka töökollektiive, kus suvel võib tihti omavahelisi ütlemisi ette tulla. Õhkkond võib muutuda suisa nii pingeliseks, et kaalud tõsiselt töökohavahetust või teed mõtte lausa teoks.

Kõige paremad ajad karjääris on veebruar ja detsember. See tähendab, et kuu enne tasub pingutada, et millegagi uhkustada oleks. Parimad rahakuud jäävad kevadesse.

Ilu ja tervis. Aasta alguse lubadused tervislikumat elustiili viljeleda tõenäoliselt ei täitu ja selleks on ridamisi rohkem või vähem objektiivseid põhjusi. Ära ole enda vastu liiga karm, sest hea tuju on kindlasti tervislik.

Plaanide tegemisel lähtu tööelu tsüklitest. Kui tundub, et töö ei lippa, võta rahumeeli aega oma tervise ja ilu turgutamiseks ning enese hellitamiseks. Kui oled olnud kimpus kroonilise murega, siis saad sellest lahti, kui hakkad juuli teisel poolel probleemiga tegelema.

.

Kuigi alanud aasta kujuneb kokkuvõttes meeldivaks, võivad Kaksikud mitmes valdkonnas tajuda teatud ängi – tahaks ja oskaks elada paremini, aga ikka on mingi takistus. Elu pakub mitmeid väljakutseid. Kõige keerulisemaks osutub küsimus, millal panustada vanale, millal uuele. Edasiõppimise võiksid võtta kavva juba aasta hakul. Parimad ajad koduasjadele keskendumiseks juunis ja septembris.

Suhted. Õhk on aasta läbi romantilistest ja sensuaalsetest võimalustest tulvil! Sa ei jõua kohvikus istudes end veel Tinderisse logidagi, kui su lauda maandub sümpaatne isik, ainult et ilma ekraani vahenduseta. Kui juhtud kosjamoori kalduvustega sõbratarile enda soovist märku andma, tuuakse sulle võimalikke kaaslasi koju kätte rohkem, kui unistada oskad. Vali, proovi ja tunne rõõmu! Ainus hoiatus: nii mõnigi neist võib olla abielus.

Ka suhtes olles võib soov kohtuda kellegi uuega ikka ja jälle end ilmutada. Võimalusi petmiseks on heldelt – paraku ka vahelejäämiseks.

Töö ja raha. Paljud töösuhted on sel aastal pingelised. Oma osa on kindlasti sellel, et usud tihti teadvat, mida teised tegema peavad, nemad aga julgevad enesele eriarvamusi lubada. Kõige edukam oled, kui tegutsed sõltumatu ettevõtjana. Kõige keerulisemad olukorrad ootavad keskastmejuhte, kes peavad korraga suutma nii alluvate kui ka ülemate ootustele vastata.

Rahaküsimustes pead enesele ilmselt säästmise algtõed selgeks tegema, sest soovide hulk ületab alailma sissetulekute oma. Parimad rahaajad ootavad septembris ja oktoobris.

Ilu ja tervis. Tervise üle võid aasta läbi uhkust tunda, sest su keha on tark ning oskab end ise tervendada. Juba aasta algul tunned energia juurdevoolu ning see viib su tõenäoliselt mõnda trenni. Meeleolu paraneb, keha võtab üha kaunimaid vorme, rahulolu enesega suureneb ja energiatase tõuseb veelgi.

Kui oled tundnud mõnd kroonilist muret, võid sügise hakul avastada, et enam ei tule meeldegi, millal sellega viimati kokku puutusid.

.

Alanud aastal on eeldusi kujuneda sarnaseks eelmisega. Kuna paljud Vähid olid möödunud aastaga rahul, annab see lootust, et tunne kestab ning elu pakub heldelt võimalusi saada tagasi seda, mida Vähid oma tarkuses ja lahkuses välja on jaganud. Olulisel kohal Vähi elus on sel aastal lapsed ja sõbrad, kellele ollakse valmis üha enam pühenduma.

Vananaistesuvi tuleb ilus nagu vanaaegsed maastikumaalid – kõik on tüüne, positiivne ja ergas.

Suhted. Talvetormide ajal ootad sina peatset kevadet. Küllalt tõenäoline on soov õitsvale aastaajale vastu sõita ehk soojale maale reisida. Kui oled suhtes, kujuneb sellest mesinädalate laadne ilus ettevõtmine, eriti siis, kui sa kaaslasega vaidlema ei vaevu. Ka üksi reisimine võib kaasa tuua romantilisi kogemusi.

Ent elu pakub lisaks hõrkudele rõõmudele ka komplitseeritumaid olukordi. Terve aasta tunned soovi proovida elu intiimsemates sfäärides midagi või kedagi uut.

Afäär võib aga kergesti saada saatuslikuks senisele suhtele ja kogu ühiselt rajatud elule. Enne uue kaaslasega linade vahele hüppamist on vaja korraks järele mõelda.

Töö ja raha. Oled harjunud enesest palju andma ning jätkad samal lainel. Juba aasta esimeses kvartalis võib tekkida vajadus enesetäiendamiseks ning seda teed sa alati rõõmuga. Parimad tööajad ootavad sind kevadel, parimad investeerimiskuud aga sügisel. Siiski tuleb suuremate investeeringutega olla lausa paranoiliselt kontrolliv: lepingud võivad sisaldada mõnd tobedat klauslit.

Kevadine ettepanek muuta oma tööelu tasub võtta hoolikale kaalumisele. Ära lase end mõjutada ühelgi muul faktoril peale iseenda eelistuste ja tööõnne, sest rahaliselt võidad sa nii töökohta vahetades kui ka vanale püsima jäädes.

Ilu ja tervis. Üldiselt on su tervis hea ning iluga on lood veel paremad – kosmeetiku abi vajad vähe ja juuksed hoiavad üldiselt kenasti. Küll aga peaksid leidma aega väikeste tervisemurede väljaravimiseks, sest nii mõnigi pisiprobleem kipub süvenema või suisa krooniliseks muutuma.

Loo head suhted perearstiga ning konsulteeri temaga viiruste perioodil, et teada saada, kas eelistada looduslikku ravi või antibiootikume. Leia arst, keda usaldad, ja tee täpselt nii, nagu ta soovitab.

.

Lõvi aasta kujuneb just selliseks, nagu Lõvi ise tahab. Kõige enam pannakse proovile suhted ja seda nii eraelus kui ka töös ning muudes ettevõtmistes. Oodata on mitmeid üllatavaid olukordi, samuti võib üllatuslikuks kujuneda Lõvi enda reaktsioon. Kõige rohkem ootamatusi leiab aset maist augustini ja poolest septembrist poole novembrini. Nii mahukad perioodid aga tähendavad, et terve aasta tundub pöördeid ja jõnkse täis olevat.

Muutub ka kodune elukorraldus. Kui kõik elanikud muutustest ühtmoodi ei arva, võib veeklaasis torme tekkida.

Suhted. Kui miski eraelus häirida võib, siis sinu kohatine liigne kriitilisus. See puudutab ainult sinu partnerit ning väikelapseeast väljas lapsi. Püüad anda oma parima, manitsedes lähedasi ja pakkudes neile võimalust areneda, nemad aga solvuvad...

Solvud ka sina. Või vähemalt tõmbud enesesse. Sinu mõtlik hoiak ja vaoshoitud kommentaarid lisavad sulle samas veelgi enam võlu. Olgu uus tutvus või ammune kaaslane – sinuga suheldes on raske mitte olla lummatud. Meeldival moel kajastub see ka seksuaalelu kvaliteedis. Kõigud tüütu emme ja seksijumalanna staatuse vahel.

Töö ja raha. Hästi edeneb kõik, mis on seotud töö, raha, praktiliste küsimuste lahendamise ja loometööga. Oled tegus ning sind hinnatakse kõrgelt. Mida iseseisvam ja loomingulisem oled, seda enam leiad teenimisvõimalusi. Lisaks rahajumala teenimisele ära unusta oma ideaale.

Kui rahaline seis muresid ei tekita, võiksid märtsist alates investeerida. Enne aga maksa võlad, kui sul neid on. Tead, et võlavaba elu paneb hinge rahulolust laulma.

Ilu ja tervis. Päevakorral on palju tööd, palju sporti ja palju pidusid. Oled ilus ja stiilne. Sel aastal leiad ka mitmeid võimalusi oma tervise parandamiseks. Algul tundub see tüütu, hiljem aga oled rõõmus, et õigel hetkel aega leidsid. Märtsis avastad toimiva lahenduse tervisemurele, mis sind segab, ent sellega pole teema veel lõppenud.

Uus mure tuleb juba suve lõpul, ent sügis aitab kõigest paremini aru saada. Võimalik, et probleem on seotud ka kellegagi, kes on sulle lähedane ja armas.

.

Aasta planeediseisud haagivad kenasti Neitsi põhimõttega, et kui midagi head öelda ei ole, võib ka ütlemata jätta. Tõsi, vahel on ütlemata jätmine ebaaus ning just läbimõeldud seisukohtade väljendamisega suudab Neitsi teha muudatusi, mis mõjutavad nii tema elu kui ka ümbritsevat maailma. Õige sõna saab tiiki visatud kiviks, mille ringid näha veel tükk aega pärast kivi vajumist.

Kui on soov oma elus midagi muuta, siis kõige kergemini õnnestub see suvekuudel ja oktoobris.

Suhted. Aasta algab hästi ning jätkub samas vaimus, olles ka suhetes küllaltki sarnane eelmisega. Valdavalt saad seda, mida tahad ja vastu võtta oskad.

Kevade edenedes võid end vahel tunda pisut pahurana. Põhjuseks on sinu kohati liigne kriitikameel. Ent kui leiad endas objektiivse vaatleja, pead tunnistama, et kaebamiseks pole põhjust. Kui vahel näibki, et suured rõõmud lähevad sinust mööda, siis naudi väikesi! Sulle meeldivad rahulikud ja mõistlikud vestlused ning tarkade inimeste seltskond. Suhtlusringkondi on sul tõenäoliselt mitu ning nii mõneski neist on tekkinud või tekkimas oluline suhe.

Töö ja raha. Tööelu sel aastal suuri muutusi ei too – tõe­näoliselt kulgevad töötunnid üsna samas rütmis ja helistikus nagu eelmisel aastal. Kui tunned, et palgatöö hakkab ennast ammendama ning sind huvitab ettevõtlus, on aasta esimene kvartal hea aeg end seadustega kurssi viia, äriplaani üle mõtiskleda ning teises kvartalis juba esimesed arved välja kirjutada. Ettevõtlusega võid alustada ka põhitöö kõrvalt.

Rahamuresid sa sel aastal ei tunne. Põhjuseks pole mitte suured sissetulekud, vaid oskuslik majandamine, mis aitab isegi väiksema sissetuleku korral sääste või investeeringuid tagada. Parimad rahakuud on august ja september.

Ilu ja tervis. Selles valdkonnas kujuneb aasta meeldivaks, sest sa saad nii oma keha, vaimu kui ka peegelpildiga hästi läbi.

Kõige keerulisemad on ajad, mil on korraga niiske ja jahe, sest see kombinatsioon võib panna nii lõdisema kui ka köhima. Hoolitse enda eest hästi veebruaris-märtsis ja oktoobri keskpaigast detsembrini. Viirusterohkel ajal pane rõhku pikemale unele. Paraku kipub kohusetunne sind öösiti üleval hoidma. Tervis aga ei käi kohusetundega alati ühte jalga.

.

Kuigi algav aasta pakub mitmeid võimalusi, tunnevad paljud Kaalud, et see, mida nad saavad, pole päris neile mõeldud – see toob kaasa ebamäärast rahul­olematust ning raskusi keskendumisel ja otsustamisel. Nõnda võivadki paljud Kaalud tegeleda sel aastal erinevate teemadega. Elu soosib vabatahtlikku tegevust, kuid katsed eri organisatsioonidega liituda järgivad üht mustrit – õige pea hakkab kõik pisut närvidele käima ning Kaalud jätkavad oma panustamist mujal.

Mitte kunagi ei õnnestu saavutada kõike ja mitte kõik saavutused pole maksimaalsed. Seega – ära esita endale liiga kõrgeid nõudmisi!

Suhted. Kõige rohkem armastust õitseb Kaalude endi südameis. Kes on kindlas suhtes, leiab üha enam põhjusi oma armastatut imetleva pilguga vaadata ning temaga koos palju vahvat, romantilist ja seksikat ette võtta. Kel on Kaaludest partner, on õnnega koos. Kes aga on seni otsiva pilguga ringi vaadanud, kohtab teist otsivat silmapaari juba kevadel või suvel. Kui hakkad kõhklema või magad midagi maha, saad septembri lõpunädala ja novembri keskpaiga vahel uue võimaluse.

Selle aasta suhtesoovitus: kaasa partner oma vaba aja tegevustesse ning jaga temaga seda, mis su silmad särama paneb!

Töö ja raha. Kui oled oma tööga seni rahul olnud, siis see jätkub, vähemalt aasta esimeses kvartalis. Mida enam on su töö seotud ilu ja selle loomisega, seda rahulolevam oled.

Kevade lõpp ja suve algus toovad tõenäoliselt kaasa sissetulekute suurenemise – kes saab palgatõusu, kes loob oma ettevõtte, kes võtab lisatöö... Kokkuvõttes võib aasta kujuneda rahaliselt lausa väga heaks. Palju sõltub otsusest, kas kulutada rohkem ja parandada oma elustandardit või hoopis säästa ja investeerida ning proovida oma vara suurendada.

Ilu ja tervis. Elu lubab senisest veelgi arukamalt toimetada. Hea oleks alustada mõne rõõmu valmistava treeninguga juba aasta algul. Näiteks liitu tantsustuudioga – on lausa üllatav, kui hästi tants nii kehale kui ka meeltele mõjub!

Hoolikalt tasub jälgida toidusedelit – hea ja kvaliteetne toit teeb head nii kehale kui ka töövõimele. Kõige rohkem vajavad sel aastal tähelepanu seedesüsteem ja selg. Ettevaatlik tasub olla ka traumade suhtes.

.

Õnnestub peaaegu kõik, mis ette võetakse – seda nii eraelus, töös kui ka kõiges muus. Siiski pole tegu haldjate kingituse, vaid Skorpioni enda diplomaatia, asjalikkuse, töökuse ja oskusega õiges kohas käed külge panna.

Leiad mitmeid võimalusi muuta oma koduelu paremaks, annad meeleldi lisapanuse vabatahtlikus tegevuses, veedad enam aega koos lähedastega ning sul jääb isegi hetki iseenda jaoks.

Suhted. Lähisuhted on head. Oled mõistev ja mõistetud nii suhetes partneri, laste kui ka vanematega. Kui oled armastuse otsinguil, siis suvi on selleks parim aeg. Suvel võib ka suhe, mis pole sind täielikult rahuldanud, lõppeda.

Oled õnnelik, kui sul on tugev tagala ning kodused teemad sind võimalikult vähe koormavad. Vastutasuks külvad lähedased üle soojuse ja armastusega, mis peegeldub ka tagasi.

Suhteelus võib samas selguda, et vajad rohkem intellektuaalsust ja/või seksi, kui seni saanud oled. Mõtle hoolikalt läbi, kas selle väljaütlemine partnerile toob kaasa need tagajärjed, mida tegelikult soovid.

Töö ja raha. Töiselt on tegu nii hea aastaga, et ainus ebameeldivus on konkurentide kadedus, mis võib väljenduda nii otsese laimu kui ka korduva seljataguse ussitamisena. See ei takista sul siiski senisest enam saavutamast. Suuremad töövõidud ja kõige sapisem vastutöötamine jäävad sügiskuudesse.

Oled valmis juurde õppima ning leiad uutele teadmistele ka head ja praktilised lahendused. Hea uudis on ka see, et sel aastal pole sul vaja nii armutult rabeleda nagu eelmisel – paljud asjad sujuvad rahulikumalt. Kogemuste toel suudad palju saavutada.

Ilu ja tervis. Alanud on igati mõnus aasta, kus võid enesele ilu ja tervise valdkonnas lubada peaaegu kõike, mida ihaldad. Tunned end hästi ja oled energiline, silmad säravad ning sinuga kohtumine paneb inimesed naeratama.

Leiad aega nii mõnusalt laisaks kui ka aktiivseks puhkuseks ning oskad mõlemat nautida. Ettevaatlik tasub olla intensiivsete treeningute ja ekstreemspordiga, sest sellistel juhtudel on kerge end vigastada. Kaitse alati selga, randmeid ja pahkluid.

.

Tempokas aasta meenutab karusselli, mille pöörlemise tempo muutub aina kiiremaks. Üldiselt kujuneb aastaring Amburitele igati meeldivaks. Kõik edeneb, ainus mure on, et iseendale ei pruugi aega jääda. Õnneks on sul lähedasi, kellega suhtlemiseks pead liigutama ja mugavustsoonist väljuma. Just need hetked kujunevad aasta pidepunktideks.

Suhted. Kui oled olnud üksildane, leiad häid kaaslasi nii oma kehale, vaimule kui ka intellektile, kuid tea, et vajalikku tähelepanu ei pruugi sa saada ühelt inimeselt. Seega võib juhtuda, et sul on rohkem armukesi kui aega nendega tegelemiseks.

Kindlas suhtes Amburil on kaasaga vedanud kõige enam siis, kui too pakub kindlat ja toetavat tagalat – varustab oma kallist puhta pesu, kiire eine ja mõnusa koduga ega ole pahane, kui Ambur järjekordsele ettevõtmisele tuiskab. Võib juhtuda, et “tagala” saab vähem tähelepanu ja kiitust, kui väärib, kuid kaugemas perspektiivis on Amburi imetlus ja armastus garanteeritud. Üksildane Ambur loob hea meelega partnerluse, kuid eluliste vajaduste hulka see ei kuulu. Perelembese Amburi puhul aga näevad lapsed teda hulga enam kui elukaaslane.

Töö ja raha. Alanud aasta toob hulga erinevaid väljakutseid, mille puhul tuleb demonstreerida ehtsat rööprähklemistalenti. Oled loonud hea süsteemi tööks ja rahateenimiseks, kuid su edasipüüdlik loomus ihkab pidevalt enamat. Nii kipud võtma üha uusi ja uusi lisaülesandeid. Kõik õnnestub ja toob ka raha sisse, kuid ära unusta, et sind on vaid üks. Püüa leida aega tavapärasest pikemaks puhkuseks, selleks parim kuu on tõenäoliselt juuli.

Paljud Amburid keskenduvad finantsvabadusele. Plekiks päikesel on mure, et lähikondsed laristavad liiga palju. Parimad rahakuud on jaanuar ja august.

Ilu ja tervis. Tunned rõõmu tugevast tervisest, mis võimaldab teha peaaegu kõike, mida hing ihaldab. Kerge kurguvalu või palavik viiruste perioodil pole mitte niivõrd haigus, kuivõrd meeldetuletus, kui hea on terve olla.

Sport pakub varasemate aastatega võrreldes märksa enam huvi ja pinget. Tänu sellele paraneb üldfüüsiline vorm ning tugitooli-Amburid astuvad otsustavasse võitlusse keha ümbritseva rõngakesega. Kui oled oma välimuse unarusse jätnud, alusta muudatustega juba jaanuaris. On lausa uskumatu, kui palju su enesekindlus sellest võidab.

.

Alanud aastal seisavad Kaljukitsed nii mõnegi keerulise dilemma ees. Nii mõnigi kord võib tunduda, et ainuvõimalik on öelda jah, kuid hiljem võtab võimust mõte, et ehk oleks pidanud ütlema ei. Vastupidi käitudes tekiksid aga teistpidised küsimused. Koduelus oled aldis muudatusteks, eriti kevadkuudel. Kõik, mida ette võtad, õnnestub hästi ning soojendab hinge veel pikalt.

Suhted. Lihtne on neil, kelle süda on uutele võimalustele avatud ning kammitsevad piirid puuduvad. Nüüd saab kõndida otsekui soovipuude alleel ja võtta vastu kõik, mida lahke saatus pakub. Keerulisem on neil, keda kodus oodatakse, sest kiusatused tabavad teadupoolest ka pereinimesi. Mõnel juhul lausa tundub, et parim viis kiusatusest jagu saada on sellele järele anda. Püüa siiski lähedastele mitte haiget teha.

Tunned end sõprade ja mõttekaaslaste seltsis hästi, kuid juhtub, et pead ajapuuduse tõttu nende vahel valima. Oled hea lapsevanem, ehkki lapsed arvavad vahel, et sa oled liiga tõsine. Samas ei vii keegi neid nii lahedatesse paikadesse kui sina.

Töö ja raha. Kui päike hakkab kõrgemaid kaari tegema, kaalud hoolikalt, kas senine elu- ja töökorraldus sulle sobib. Võimalik, et otsustad uue töökoha või suisa muu eriala kasuks ning teed seda enne maikuud. Kui see on läbimõeldud otsus, on see ilmselt õige.

Kevadkuudel on tõenäoline saada ka ametikõrgendust ning asuda oma valdkonnas tavatöö asemel juhtima. Esimene oskus, mille selgeks pead saama, on arukas delegeerimine.

Raha puhul mõtled üha enam, kuidas luua finantsvabadust, kuidas vähem töötada ja paremini elada. Parimad ajad headeks rahapaigutusteks jäävad aasta algusesse, kuid mõistlik lähenemine oma varale on sulle omane läbi aasta.

Ilu ja tervis. Tervisele tasuks sel aastal mõnevõrra enam tähelepanu pöörata. Probleeme võivad tekitada nii kliima, õhus või toidus leiduvad allergeenid kui ka liiga suured eesmärgid. Sa pole füüsiliselt tippvormis, aga ei kaota midagi, kui kaitsed end liialduste ja ülepingutuste eest.

Seevastu leiad palju rõõmu oma stiili kujundamisest ning sellest, mida sa peeglis näed. Uus soeng või kleit võib tähendada märksa rohkem, kui esmapilgul arvad.

.

Veevalajaid ootab stabiilne aasta, mille tulemused on otseses seoses antud panusega. Kui eelmistel aastatel on Veevalaja elult omajagu avanssi saanud ning pelgalt eksisteerimise eest hüvesid nautinud, siis sel aastal võib oodata pettumus – tuleb rohkem andma hakata. Mõeldud pole mitte niivõrd materiaalset, kuivõrd emotsionaalset sfääri. Et lõigata, tuleb enne külvata.

Suhted. Sind ei sega, kui oled üksildane. Ometi on suvekuudel tõenäoline leida kaaslane ning olla olukorraga südamest rahul. Siiski pole armuasjad sinu jaoks kõige põnevamad. Sinu huvi võimalike suhtekaaslaste vastu on nagu piirivalveprožektor, mis aina seirab. Sügav uudishimu hajub, kui oled oma küsimustele vastused saanud. Sinu kaaslane võib sellest aga segadusse sattuda.

Kindlas partnerluses sobib sulle kaaslane, kes on truu, kuid tegeleb meeleldi oma asjadega. Sama teed ju sinagi – oled alailma millegagi hõivatud, kuid alati ja veendunult truu sellele, kelle välja oled valinud.

Töö ja raha. Oled avatud uutele väljakutsetele juba jaanuaris. Paari kuu sisse võib mahtuda midagi täiesti uut. Kindlasti pakub tööelu põnevaid väljakutseid ning viise uute teadmiste omandamiseks ja enda proovilepanekuks. Võid arvestada ka stabiilse sissetulekuga. Suurenevaid rahavooge ilma ekstrapingutusteta oodata ei ole, kuid väga võimalik, et see teema ei kuulugi sinu prioriteetide hulka.

Lihvi võõrkeeli, arenda suhtlemist ning omanda müügi- ja teenindusoskusi. Kõiki neid läheb sul sel aastal töös vaja, sõltumata sellest, mis erialal tegutsed. Alanud aasta pakub võimalusi end teostada nii Eestis kui ka märksa kaugemal.

Ilu ja tervis. Mida rahulikum ja rõõmsam on sinu meel, seda parem püsib ka tervis. Närveldamine seevastu tekitab une- ja tsüklihäireid, peavalusid ja seedehädasid. Sel juhul heida endale kõigepealt kiire kontrolliv psühholoogipilk – stressorite eemaldamine võib mure tundidega lahendada. Kui kiire lahendus ei aita, tuleb arsti poole pöörduda.

Iluasjus tunned juba märtsis muutuste soovi. Võimalik ka, et soovid end unarusse jätta, kuid see destruktiivne iha on õnneks kergesti muudetav.

.

Esmajoones täituvad need unistused, mis on seotud muudatustega ning senisest parema eluga. Kõige edukamalt õnnestub pöörete tegemine ning oma ideede realiseerimine neil Kaladel, kes suhtuvad maailma loominguliselt. Parimad kuud muudatuste käivitamiseks on veebruar ja november, ent ka muul ajal viivad vaimustus ja visadus sihile.

Suhted. Kõige lihtsam on elada nii, et sa eneselt liiga palju ei nõua. Kui see suhtumine õnnestub juurutada viisil, et sa ka partnerilt väga palju ei nõua, on elu päris õnnelik. Aga kui endale on raske selgitada sedagi, mida sa ise suhtelt ootad või mida sellesse panustada soovid, muutub olukord keerulisemaks. Eriti kui teine osapool peaks tegema ettepaneku suhtest rääkida.

Vestelda võib ju kõigest, lihtsalt mõni teema on keerulisem. Just selline mure saadab sind sel aastal mitmel korral. Teemaks võivad tõusta nii armusuhted kui ka vanemate ja laste vahelised arusaamatused. Tõsi, laste ja vanematega muutub suhe rääkimise järel paremaks.

Töö ja raha. Oled valmis juurde õppima, et paremat tulemust saada. Kui tegu on Eestis pigem haruldase alaga, siirdu õppima riiki, kus selles valdkonnas on võimalikult tugevad tegijad. Üldse annab reisimine häid tulemusi, eriti kevadel ja sügisel.

Edukas oled pea igal alal, ent kõige paremaid tulemusi saavutad siis, kui oled endale ise tööandjaks. Kindlasti tasuks end paremini kurssi viia rahaküsimustega ning alustada säästmise või investeerimisega. Loe vastavat kirjandust, kuula netist loenguid ning suhtle inimestega, kes juba investeerimisega tegelevad. Rahaline vabadus annab elule tulevikus uue mõõtme.

Ilu ja tervis. Pole just palju naisi, kes suudaksid kaunid välja näha magamata ööde või arvukate juurde- või mahavõetud kilode järel. Sina suudad, kuid see ei tohiks kujuneda põhjuseks enesega eksperimenteerida. Eriti kindlalt hoia eemale meelemürkidest.

Tervis võib sel aastal vajada rohkem tuge, eriti kevadel, südasuvel ja septembrikuus. Parimad abilised on vitamiinid toidus ja liikumine värskes õhus. Ka meri teeb õnnelikuks.