Sõbrapäeval vallaline olemine ei tähenda kindlasti mitte ainult pidžaamas Bridget Jones´i filmide vaatamist ja diivanil kerratõmbunult jäätisega maiustamist (kuigi ka seda võib teha...). On ka palju muid võimalusi, kuidas romantikale pühendatud päev mööda saata. Muide, 14. veebruar võib sinu jaoks olla nagu iga teinegi tavaline nädalapäev. Või siis on see hoopiski päev, mil saad sõbrannadega kokku. Sinu valik!

Kaks sõna – õhtu sõbrannadega

Sel aastal on sõbrapäev neljapäeval. Mis saakski olla seega parim põhjus, et koos sõbrannadega päriselt kokku saada ja mõned kokteilid teha? Ei mingit juhuslikkust! Veel jõuad ühe ägeda õhtu planeerida, üksteist kingitustega üllatada ja peagi algavat nädalavahetust tähistada.

Minult... Mulle...

Kes ütles, et sa ei võiks olla iseenda parim sõber ning just sel põhjusel 14. veebruaril pisikest kingitust teha? Näiteks see kleit, mis on juba ammu soovinimekirjas oodanud... Või see näohooldus, mida oled pikalt mõelnud proovida... Sõbrapäev on parim päev enda üllatamiseks ja poputamiseks. Muide, ka lilli ja südamekujulisi šokolaadikarbikesi võid endale saata. See on absoluutselt lubatud.

Aeg iseendale

Kui nüüd see voodis laiutamine kõrvale jätta, siis tegelikult on vallaline olemises veel palju muudki toredat. Näiteks see, et ainult sina ise saad otsustada, teha valikuid ning kontrollida kõike enda elus. Tunnetest vaba aja kasutamiseni. Sa võid teha kõike, mida hing ihaldab. Kinoskäik, spontaanne reis, nädalavahetustel lõunani magamine või hiline õhtusöök...

Absoluutne ignorantsus

Kui oled üks nendest inimestest, kelle jaoks 14. veebruar on neljapäev nagu ikka, siis ka see on võimalus. Sest tegelikult ongi ju sõbrapäev kõigest üks päev sinu fantastilises elus. Kasuta seda siiski targalt ja sel moel, nagu paremaks pead!