1. Kui poemüüja uurib, kas soovid ka kilekotti, on õige vastus: "Ei, aitäh!" Sest sul on kaasas oma taaskasutatav kott nii toidupoodi kui muid tooteid ostma minnes.

2. Kui teenindaja hakkab su joogi või smuuti sisse kõrt torkama. "Ei, aitäh, mul on oma kõrs." Kanna kaasas metallist, silikoonist või bambusest taaskasutatavat kõrt.

3. Kui bussijuht on äraootava näoga või auto piilub igatsevalt garaažist. "Ei, aitäh, ma käin täna jalgsi." Käi rohkem jala või kasuta ära saabunud ilusaid ilmasid ning sõida hoopis jalgrattaga.

4. Kui sõber hakkab sinu jaoks lihatükki grillile viskama. "Ei, aitäh, ma söön täna muud." Keegi ei keela sulle liha söömist, aga kui iga inimene teeks juba ühe lihavaba päeva nädalas, muudaks see palju. Tee sina juba algust, pealegi on puu- ja köögiviljad meeletult maitsvad ja tervislikud!

5. "Kui postiljon on agar reklaamlehtede tooja, organiseeri oma postkastile kleeps: "Ei, aitäh, ma ei soovi adresseerimata posti." Saame kampaaniainfod kätte ka internetist ja enamus inimesi viskab reklaamid ka kohe postkasti ligidal olevasse prügikasti. Milleks see paberi raiskamine?

6. Kui poeletil naeratab sulle plastikpudel. "Ei, aitäh, mul on oma taaskasutatav pudel kaasas." Mitmekordselt kasutatav veepudel peaks olema trendiaksessuaar number üks, pealegi säästad lisaks loodusele nõnda ka päris palju raha.

7. Kui dušš on nii mõnus ja soe. "Ei, atiäh, mulle piisab viiest minutist." Ja piisab tõesti, viie minutiga saad end vägagi edukalt pealaest jalatallani puhtaks.