Mis on suurimad vead, mida naised kipuvad enda jumestamisel tegema? "Meigi osas otseselt vigu ei tehta, küll aga tuli välja, et jumestuskreemi valimine kipub segadust tekitama ja vajab tihedamini professionaalset abikätt," räägib meigikunstnik, et soovitas naistele mõned trikid, kuidas endale õiget tooni valida ning mida tuleks selle juures jälgida.

"Jumestuskreem võiks olla pigem heledam kui tumedam. Päikesepuudriga saab alati jumekamat tulemust lisada," ütleb meigikunstnik, et selle põhjuseks on eriti just matistavad jumestuskreemid. "Nad võivad päeva jooksul muutuda koguni tooni või poolteist tooni võrra tumedamaks ja võivad näida kui mask näos," lisab Gerda.

Ta jagab soovitusi ka suviseks jumestuseks: "Kui teil on juba õrnalt päikseline jume, siis kasutage igapäevaseks jumestuseks ainult päikesekaitsekreemi, kergemaid jumestuskreeme või BB-kreeme ning peitepulka (hajutades seda kohtadele, kus lisakatvust oleks vaja)."

Ilusa jume esile toomiseks soovitab Gerda lisada näole päikesepuudreid ning vahetada must ripsmetušš pruuni tooni vastu välja, et saavutada loomulikum tulemus.

Vaata galeriist, kuidas meigikursus möödus: