Ühendkuningriigi juhtiv moejalatsite bränd Dune London pakub trendikat valikut naiste šikkidest balleriinadest ja trendikatest sandaalidest peente kontsakingadeni, meeste klassikalistest kingadest mokassiinide ja moekate vabaaja jalatsiteni. 1992. aastal Londonis asutatud Dune London on nüüdseks kasvanud enam kui 300 kaupluse ja edasimüüjaga ülemaailmseks kontserniks. Dune London avas Viru Keskuses oma esimese kaupluse Balti- ja Põhjamaades.

Uuenenud ABC Kinga kauplusest saab ABC Kinga flagship store, kuhu tuleb müügile mitmeid uusi ja eksklusiivseid brände. Kaupluse müügisaalis on avatud eriilmeline Kingakohvik, kus saab nautida privaatsemat poodlemist ja soetada endale näiteks Joop!’i, Kenzo, United Nude’i, Ralph Laureni ja Ted Bakeri jalavarje.

Salamander avas Viru Keskuses oma Baltimaade suurima kaupluse, kus ootavad külastajaid sellised tuntud kaubamärgid nagu Lloyd, Clarks, Tommy Hilfiger, Lacoste ja loomulikult Salamander ise. Lisaks jalanõudele leiab poest laia valiku aksessuaare kaubamärkidelt Tosca Blu, Picard, L.Credi ja Gabor ning esmakordselt ka kvaliteetse Saksa kaubamärgi Falke suka- ja sokitooteid nii naistele kui meestele.

Avamise puhul pakuvad kolm kauplust oma klientidele ahvatlevaid soodustusi:
Iga Dune Londonis sooritatud ostuga saab kaasa üllatuse.
Kõik ABC Kinga tavahinnaga tooted on 27.-30.03 -15% soodustusega, samuti lisandub Partnerkaardi soodustus.
Salamanderis on avapäeval täishinnaga toodetele soodustus -15%, millele lisandub kliendikaardi soodustus. Neil, kellel kliendikaart puudub, saavad selle avamispäeval iga ostuga tasuta kaasa.

Kolm uut kauplust ootavad külastajaid Viru Keskuse teisel korrusel.