Materjalidest kasutab disainer kollektsioonis oma läbivaid lemmikuid - villakreppi, villatrikotaaži, viskoos-jersey't, villaga tikitud tülli, plisseeritud satiini ja sillerdavat brokaati. Diivalikkust lisavad litrid ja narmad. Disaini- ja vormikeel on sirgjooneline ja rõhutab jõuliselt kõiki naiselikke vorme, võttes eriliselt sihikule just taljejoone.

Aksessuaaridki on oma vormilt väga kõnekad. Nahast kindad, metallist vööd ja voolujoonelised tilgad kõrvas, konkreetseks vormitud kübarad ja müstilist salapära rõhutavad loorid, mida diivad on läbi aegade julgelt oma atribuutikas kasutanud. „Kindlasti leiavad sellest kollektsioonist endale midagi need daamid, kes tunnevad, et aeg on taas tunda ennast naisena - talje pingule tõmmata, stiletto'del ringi libiseda ja oma naiseks olemise jõud tööle panna,“ räägib Tiina.

Tuliuue kollektsiooni jalutuskäik ajalooradadel tähistab ühtlasi ka moestuudio juubeliaasta jätkumist ja uue stuudio avamist ajaloolises Maakri kvartalis. „On olnud päris tegus ja emotsionaalne aasta. Täitus 20 aastat hetkest, mil lõin oma stuudio alt esimese kollektsiooni ja sel suvel lõpuks leidsin oma loomingule kauaotsitud uue kodu. Tunnen, et olen lõpuks õiges kohas ja suur rõõm on hinges!“