Plasmofiller'i peamine erinevus sünteetiliste geelidega võrreldes on selle täielik bioloogiline ühilduvus rakkudega, sest filler on valmistatud inimese enda verest.

Selle noorendamismeetodi aluseks on uus põhimõte kasutada vereplasma ainulaadseid omadusi, millel on võimas taastav ja stimuleeriv toime. Plasma sisestamisel aktiveeruvad nahas kõik ainevahetusprotsessid, kiireneb uute noorte rakkude kasv, stimuleeritakse enda kollageeni ja elastiini tootmist, mille tõttu muutub nahk elastsemaks, nooruslikumaks ning tervemaks.

Melior Clinicsi nüüdisaegsed seadmed suudavad mõne minuti jooksul muuta vedela plasma läbipaistvaks, üsna paksuks ja steriilseks geeliks, samal ajal säilivad selle põhiomadused.

Video protseduurist

Delfi lugejatel avaneb ainulaadne võimalus saada protseduur tasuta! Tule Melior Clinicsisse, ütle #meliordelfi, osta plasmofiller ja osale loosimises. Kõigi ostjate vahel loosib Melior Clinics ühe õnneliku, kellele makstakse raha tagasi.

Peale selle kingib Melior Clinics kõigile, kes ostavad plasmofiller'i protseduuri ja ütlevad #meliordelfi, 20-eurosed kinkekaardid.

Modellid: Manor Models, Krista Eliz
Moedisainer: Natali Õnnis (Natali Õnnis Design)
Moestilist: Milana Moss
Riided: MORA Naisterõivad
Meik: Knyazeva Makeup
Juuksed: Angelina Sereda
Juukseehted: Alexandra Popova
Kingad: Extra Style
Tervitusjook: Freixenet Estonia
Fotod: Maksim Toome Photography
Jaga
Kommentaarid