Igal aastal tutvustab H&M "Conscious Exclusive" kollektsiooni abil uusi kestlikke materjale. Selle hooaja uudisteks on Piñatex® - ananassilehtedest toodetud alternatiiv naturaalsele nahale. Lisaks vetikate biomassist loodud elastne vaht BLOOM™ Foam ja siidilaadne tsitrusmahla tootmise kõrvalsaadustest valmistatud Orange Fiber®. Kollektsioonis väljendub tasakaal glamuuri ja innovatsiooni vahel. Rõivaid sobib kanda erilistel sündmustel, aga ka argisemas õhkkonnas. Inspiratsiooniks on looduse ilu, aga ka loodus kui meie heaolu allikas.

Ka "H&M Conscious Collection" kollektsiooni valmistamisel on kasutatud jätkusuutlikumaid materjale. H&M grupp on üks maailma suurimaid orgaanilise puuvilla, Tenceli ja taaskasutuspolüestri kasutajaid. 2018. aastal moodustasid kestlikud materjalid 57% kogu materjalikasutusest ja 95% tootmiseks kasutatud puuvillast pärines vastutustundlikest allikatest. See annab tunnistust ettevõtte jätkuvatest püüdlustest, pühendumisest ja edusammudest kestlikuma moetuleviku suunas.

Esitluse külaliste seas olid veebiajakirja Portail.ee asutaja Aljona Eesmaa, peatoimetajad Kristi Pärn-Valdoja, Darja Saar ja Heidi Toome, moetoimetajad Karolin Kuusik ja Svetlana Agureeva, moe multiinstrumentalistid Jevgeni Fokin, Tim Bluz ja Marion Laev, moemuusad Maian, Merit Boeijkens, Ilomai Küttim, Instagramist tuttavad moemõjutajad Triinu Maasik, Liisa Kušnir, Marii-Heleen Penu, Agne Vaher ning loomulikult ka Eesti Kunstiakadeemia moedisaini osakonna juhataja Piret Puppart, kes viis üritusele saabunute rõõmuks läbi ka inspireeriva ekskursiooni moeosakonnas.