Swarovski 2018–2019 sügis-talve kollektsioon jaotub neljaks liiniks: cool ROMANCE, vintage GLAMOUR, easy ELEGANCE, Day to Night ja REMIX.


Putukakujutistega sõrmused, peened kaelakeed ja käevõrud heledate ja tumedate elementidega tasakaalustatud kombinatsiooniga kollektsioonist „Vintage GLAMOUR“ loovad intriigi ja lisavad kuvandisse veidi müstikat. Loomapiltidel on varjatud tähendus: kakk sõrmusel sümboliseerib tarkust, ämblikujuline naelkõrvarõngas – salapärasust ja võimsust ning maokujuline ear cuff tüüpi kõrvarõngas – muutumist ja tervekssaamist.

„SWAROVSKI REMIX COLLECTION“ on selle hooaja kõige ebatavalisem liin. Innovaatiline kontseptsioon näeb ette nähtamatu magnetkinnituse kasutamist, mis võimaldab ühendada Swarovski Remix Collection strand’e (ketisarnased ehted) omavahel. Selle abil saab luua kuvandeid taas ja uuesti. Erinevatest metallidest kattega strand’id on dekoreeritud säravate kristalldetailidega emoji’dega. Strand’e saab kanda käevõruna või ühendada kokku – saate kaelakee. Looge särav kordumatu kuvand.

Kollektsioonist „cool ROMANCE” ripatsiga kaelakee on klassikalise romantilise ehte näide. Sel hooajal on peamised üksikelemendid. Swarovski pakub säravat medaljonide ja huulekujuliste ripatsitega kaelakeed või amuletti kaetamise vastu.

Kollektsioon „easy ELEGANCE” sobib klassika austajatele. Selle liini kõik ehted saavad elegantseks kingituseks uusaastaks ja jõuludeks. Tänavu on moes asümmeetria – erineva pikkusega kõrvarõngad ning võimalik isegi, et erineva disainiga.

Kollektsiooni pärliks on kell „Crystal Lake“. Crystal Lake kella eriliseks tunnusjooneks on numbrilaud säravast safiirkristallist ja minimalistlik ümmargune korpus.