Moerongi vagunisaatjaks oli Zenja Fokin, külalised nautisid suupisteid ning Thiénot šampanjat. Meigid tehti ArtDeco vahenditega, soengud sätiti Giovanni Eco Chic toodetega, kingad laenutas REM kingapood.. Sündmust korraldas  Stiilikanal.

Moedisainer  Diana Arno sügis-talvine kollektsioon on loodud inspireerituna 50ndate aastate klassikalisest „new look“ stiilist. Lakoonilised siluetid, elegantsed jooned, rikkalikud värvid ning väljapeetud tekstuurid loovad unikaalse, kiirest elustiilist ning vabadusest kantud atmosfääri.

Moebränd DIANAARNO sügis-talvise kollektsiooni juures on kasutanud ebatavaliselt laia värvipaletti: grafiit, beež, lilla erinevad väljapeetud varjundid, vanaroosa, must ja valge.
Kollektsioon on casual stiilis rõhutades peaaegu varjatult pidulikkust. Komplektid on põhiliselt villast ja kašmiirist, õhtukleitides loovad pidulikkust aga siid ja viskoos. Lendlev siid ning graatsiline pits lasevad  välja paistal keha erinevatel kõlavarjunditel. Villased kangad toovad endaga kaasa soojust ja mugavust, muutes ka Eesti sügise nauditavaks.

Diana Arno asju müüakse moepood Zeros ja tellida saab ka Facebooki ning kodulehe kaudu.
Kollektsiooniga saab tutvuda ka DIANAARNO showroomis Vanalinnas  aadressil Aia 21-17.
Ette teatades on võimalik tutvuda Diana Arno loominguga, juua tass kohvi või klaasike shampust ning arutleda moeteemadel.