Suite on populaarne lounge’i-bränd, mis avati ligi 10 aastat tagasi Hispaanias Marbellas.
Suite Lounge kuulub Marbella Club Hotels hotelliketti, mis on oma klientide ja kvaliteedi poolest maailmakuulus.  Nende nimekirjas on mitmeid viietärnihotelle ja gurmeerestorane nii Tallinnas, Riias kui ka Marbellas.
Suite Lounge on suurepärane koht, kuhu tulla peale õhtusööki või enne ööklubisse minekut. Menüü ja kokteilikaart pakuvad nii suupisteid kui ka rikkalikku kokteili-, veini- ja šampanjavalikut. Nädalavahetuse programmi rikastavad DJ-d ja artistide etteasted.

Sünnipäeva  kirss tordil oli Kriss Sooniku LOUNGERIE rannariiete  esmaesitlus Eestis.
Kriss Soonik ütleb: “Rannariided pesubrändi tootevalikus on loomulik samm. Brändi tooteid ei pea kandma ainult pesuna ja mängulisus riietega kokkusobitamisel on vägagi teretulnud.”

Maagline voodoo-atmosfäär on mõjutanud kogu rannariiete kollektsiooni. Disaineri silmis muutub iga naine neid kandes sensuaalselt elegantseks ja müstiliseks olendiks.  Kollektsioon koosneb kaheksast tootest, millest igaüks on viimistletud luksuslike Kriss Soonikule omaste kulddetailiga ja peidetud vimkaga, milleks on lilleline vooder. Mudelid on üle võetud Loungerie klassikalistest lemmikutest, et võimendada naise keha ilu.

Eesti päritolu disaineri Kriss Sooniku pesu müüakse kogu maailma butiikides: Suurbritannias, Ameerikas, Itaalias, Saksamaal ja isegi Saudi Araabias. Eestisse jõudis Kriss Soonik Loungerie alles 2011. aasta sügisel, kui seda hakkas müüma pesupood Ulakas Kaunitar Solarise keskuses. Brändi pesu toodetakse Eestis, kasutades parimaid materjale kõikjalt maailmast.
Modellide meikide eest hoolitses GLO Minerals, soengud tegi Duglas salong.