1. Kuidas saada lahti vistrikest?

See küsimus on täielikult küsimist väärt! Vistrikud tekivad eri põhjustel - hormoonid, stress ja isegi vale toitumine. Veendu, et puhastad nahka, kasutad toonikut ja niisutavat kreemi regulaarselt igal hommikul ja õhtul. Ka oma toitumise peale peaksid mõtlema: kas see soodustab tervemat nahka või põhjustab hoopis nahaprobleeme, mis isegi akneni välja viia võivad. Kui punnid aga ikka kangelt vastu panevad ja olukord isegi hullemaks läheb, mine kindlasti nahaarsti vastuvõtule, sest tegu võib olla hoopiski hormooniprobleemiga.

2. Kuidas saada lahti seljaaknest?

Lisaks hormonaalprobleemidele võib akne tulla ka mustade ja higiste riiete kandmisest, mis baktereid lõksus hoiavad. Eriti võib viimane esile lüüa rinnal ja seljal. Puhasta neid kohti regulaarselt ja pese ka oma rinnahoidjaid pärast iga kasutuskorda. (Jah, tüütu, aga vajalik!) Kui olukord ikka ei parane, võta kindlasti ühendust oma naha- või perearstiga.

3. Kuidas kasutada lauvärve?

Tuleb välja, et paljud naised tahavad tõesti väga-väga teada, kuidas korrektselt lauvärve kasutada. Parim viis on kasutada mõnda sooja tooni ülalau piiril (1.), et silmadele dimensiooni lisada. Vastavalt värvipaletile, mida kasutada plaanid, kanna seejärel põhitoon laule ja hajuta see ühtlaselt (2.). Kulmuluule ja sisemisse silmanurka võid lisada ka highlighter’it (3.), et efekt eriti särtsakas oleks.

4. Kuidas kasutada highlighter’it?

Highligeri kasutamine oli ilmselt ka üks 2017. aasta suurimaid trende ehk pole ka imestada, miks selle vastu nii metsikult huvi tunti. Highlighter on lihtsalt öeldes toode, mis annab näole tehissädeluse, kui valgus sellelt vastu peegeldub. Seda tuleks kanda seitsmesse kohta: kulmukondi alla ja selle kohale, silma sisenurka, ninaseljale, põsesarna kõrgeimasse kohta, ülahuule keskkoha peale, lõuale ja kui tuju eriti glamuurne on - ka rangluudele!

5. Kuidas nähtavatest pooridest vabaneda?

Püha kolmainsus: puhastus-toonik-niisutav kreem! Samuti veendu, et sinu meigitooted ei ummistaks poore ega tekitaks komedoone. Kasuta nahakoorijat, et surnud naharakukestest ja mustusest korralikult lahti saada. Ka näomaskid aitavad sellele kaasa ning teevad näonaha lisaks veel ühtlaseks ja kauniks.

Anna kommentaarides teada, millised iluküsimused on tekkinud sinul, et ka neile vastused leida saaksime!

Allikas: Femina