Tekst: Reet Härmat

Võltsid tedretäpid

Ninakarvad pikemaks (?!)

Hiljuti ilmus meediasse üks kummastavamaid asju ilumaailmas – pikad ninakarvad. Õnneks eraldi “pikendusi” veel leiutatud pole. Selle asemel kinnitatakse kunstripsmed ringjalt ümber ninasõõrme. Olgugi et moelavadel näeb kõiksugu veidrusi, loodame väga, et see totrus piirdub mõne üksiku sotsiaalmeedia postitusega.

Kulmumaania

Viimastel kuudel on palju ka kulmudega eksperimenteeritud. Silma on jäänud nii punutud kui ka lainetavad kulmud, karvakesest hobusesabad ning “sulekesed”. Sulekulme on nähtud ka 2018. aasta kevade-suve moešõudes, millele pakuvad konkurentsi Frida Kahlo stiilis monokulmud. Loodame, et need trendid tänavatele ei jõua.

Maskiball

Oleme kuulnud paljudest veidratest näohooldustest, kus kasutatakse nii kliendi verd kui ka kaaviari- või teolima. Kui need ei tundu piisavalt eksklusiivsed, on nüüd võimalik endale soetada ka 3300 dollarit maksev kullamask.

Valus ilu Jaapanist

Ninasirgendaja Beauty Lift High Nose’i tootjad lubavad, et kui kanda piinariista meenutavat toodet kolm minutit päevas, on tulemuseks armas nöbinina.