Phoenixi salongis TJ Nails küünetehniku juures käinud naine sai hoolduse käigus väikese vigastuse sõrme küljele: ikka juhtub, sest mängus on väga teravad riistad. Kui sõrm aga järgmisel päeval paistes oli, läks ta kohalikku esmaabisse, kus talle põletiku vastu antibiootikumid kohe määrati.

KGUN vahendab, et naine käis ka salongis rääkimas oma saadud põletikust, ent seal pakuti talle 100 dollarit kompensatsiooni ning soovitus haava puhtana hoida, arsti määratud rohtusid võtta ning möödumist oodata.

Ent näpu seisukord aina halvenes, nii et naine lõpetas haiglas operatsioonilaual, et vähemalt esialgu püüda vältida sõrme täielikku amputeerimist. Kahjuks ei ole see aga siiani täielikult välistatud veel.

Uudistekanal ABC Arizona udustas pildi sõrmest lugu kajastades, kuna saatejuhi sõnul on vaatepilt liigagi hirmus. (Teleuudist sellest näed soovi korral siit)

"Arst puhastas palju võimalik ja hetkel püütakse sõrme veel päästa," sõnas naise poeg loost rääkides. "Arst lõikas ja lõikas, et kogu põletikust nakatatud nahk eemaldada ning nüüd ulatub haav luuni," kirjeldab poeg arsti tehtut ning võigast vaatepilti.

Kuigi on vähetõenäoline, et sina nii hullu põletiku ka väikesest haavakesest saad, on siiski oluline, et märkaksid mistahes muutusi oma kehal ja nahal. "Vigastused küüne ümbruses pärast maniküüri pole sugugi ebatavalised," selgitab nahaarst Arielle Kauvar Allure'ile.  "Enamik bakteriaalseid põletikku hõlmavad küünenaha ja -ümbruse piirkonda ning on kergesti ravitavad. Kõige hullemaid vigastusi põhjustab lihasööjabakterite grupp A. streptococcus bacteriamis võib viia amputeerimise või isegi surmani," hoiatab ta siiski teise äärmuse eest.

Arsti nõuanne on: veendu alati, et sinu küünetehnik või mistahes muu iluspetsialist kasutaks steriilseid ja puhastatud töövahendeid!