Kõigil on oma moodus stressi leevendamiseks. Olgu selleks jooga, klaasike veini, mediteerimine või midagi muud. Kui otsid aga siiani viise leevendaks ärevust või unetust, siis appi tõttab kannabidiooli sisaldav kanepiõli ekstrakt. Eriti hea oleks, kui ekstrakt sisaldab lisaks aedmelissi, bergamotti ja lõhnavat kanangat ehk ilangi.

2. Mineraalipõhine päikesekaitsekreem

Päikesekaitsekreemi kasutamine on äärmiselt oluline. Sellest on räägitud palju. Küll aga võiksid eelistada mineraalipõhist päikesekaitsekreemi, sest see on nahale oluliselt parem kui igasugused keemiat täis kreemid. Lisaks kaitseb nahka paremini kui paljud mitte eriti looduslikud päikesekaitsekreemid.

3. Loodussäästlik poekott

Suvi on ideaalne aeg värskete puu- ja juurviljade söömiseks. Enne söömist tuleb need aga ka kuskilt hankida. Niisiis kui tõttad toidupoodi värskeid saadusi ostma, siis ole loodussäästlik ja kasuta taaskasutatavat kotti. Kui võimalik, kasuta ka enda karpe, kui ostad midagi näiteks valmistoiduletist. Eriti hea on aga kasvatada ise oma maitsetaimi. Loomulikult siis, kui see on võimalik.

4. Kvaliteetne veepudel

Kuna keha vajab palju vedelikku, siis on oluline, et ei tekiks vedelikupuudust. Muidu on väsimustunne, hingeõhk halb ja üldine meeleolu paha. Soeta endale aga uus šikk veepudel, milles on ka filter sees. Nii võid sinna lisada näiteks sidrunit või marju ja juua vett ilma, et seemned suhu satuksid.

5. Hoia intiimpiirkond korras

Kuna suvel liigud palju rannas, õues on palav, higistad rohkem ja kannad näiteks ujumisriideid, on suurem tõenäosus, et võid saada seennakkuse. Seetõttu oleks hea enda intiimpiirkonna eest hoolitseda. Selleks on õige kasutada spetsiaalset intiimpesugeeli, mis hoiab selles piirkonnas pH-taseme tasakaalus. Mõistlik on kasutada ka spetsiaalset niisutavat ja rahustavat kreemi, sest raseerimine ärritab nahka. Eelista alati loodussõbralikke tooteid.

6. Probiootikumid

Need on olulised, et kõht püsiks korras. Suvel tasuks selle eest rohkem hoolt kanda. Igasugused bakterid on siis levikul. Lisaks võid kogemata alla neelata mere- või basseinivett. Samas sööd rohkem grill-liha ja tarbid alkoholi. Seetõttu on oluline, et kõhus oleks ka piisav hulk tervislikke baktereid. Nii saad vältida erinevaid ebamugavusi nagu akne või kõhukinnisus.

7. Mugavad välisjalanõud

Kuna sooja ilmaga liigud palju meelsamini väljas ringi, siis on oluline, et kannaksid õigeid jalanõusid. Need olgu mugavad ja hea tallaga, mis toetavad jalga. Oluline on, et saaksid kogu päeva vältel ringi tatsata valudeta. Hea nipp on minna jalanõusid ostma päeva lõpuks, kui oled päevläbi käinud. Siis on jalad pisut turses. Ja kui leiad endale siis sobivad jalanõud, saad olla kindel, et need on mugavad ka peale tervet päeva jalutamist.

8. After-sunkreem

Kuigi rääkisime juba enne päikesekaitsekreemi kasutamisest, siis juhtub ka parimatega meie seast see, et päevitame pisut liiga palju ja kõrvetame end ära. Seetõttu oleks mõistlik kasutada ka after-sunkreemi või määri nahale hoopis aaloeõli või kookosõli. See muudab naha pehmemaks ja ravib päikesepõletust. Kui soovid aga kena päevitust, siis kasuta parem isepruunistuvaid kreeme. Vali selline, mis on puhas ja annab su nahale kauni sära.

9. Vahendid kõhupuhituse vastu

Kuna suvel sööd palju rohkem soolast toitu nagu grill-liha ja tarbid alkoholi, kuid samas tahad seltskonda nautida ja ujumas käia, siis oleks hea vältida puhitustunnet. Selleks tasub tarbida seedeensüüme, mis aitavad organismil söödut-joodut paremini lõhustada. Kokkuvõttes tunned end oluliselt kergemini ja paremini.

10. Kuiv hari

Kui soovid suveks kauneid jalgu, tõttab appi kuiv hari. See koorib jalgadelt vana naha ja ergutab lümfe, mistõttu väheneb ka tselluliit. Hõõru jalgu kuiva harjaga tehes ringjaid liigutusi. Kusjuures võid seda nippi kasutada kogu keha puhul.

Allikas: theeverygirl.com