Kuu muutub taevas üha ümaramaks ja teisipäevaks on temast saanud ilus kuldne ketas. Sinnamaani on kasulik koguda energiat ja seda talletada. See aeg tähistab meie elus kasvu ja suurema energiaga perioodi. Täiskuuaeg on liialduste aeg, mil looduses kõik üle ääre ajab. Haripunktis on emotsionaalne, füüsiline ja psüühiline energia. See on loomingu ja loovuse aeg, saavutuste kulminatsioon. Täiskuu pakub inspiratsiooni ja võimaluse õnnistada elu ning aktsepteerida kõiki oma tundeid, saavutades sellega terviklikkuse tunda. Mõtle oma kordaminekutest ja rahulolust alates õnnelikest suhetest, perekonnast ja töövõitudest kuni väiksemate asjadeni nagu õnnestunud kook, kordaseatud riidekapp või hooldatud aed.

NELJAPÄEVAL kell 9.51 liigub Kuu Kaalude tähemärki ja sellel ajal on kasulik teha kõikvõimalikke iluprotseduure.

LAUPÄEVAL kell 16.39 liigub Kuu Skorpionisse, mil tuleb ettevaatlik olla, et ei külmetaks oma õrnu suguorganeid ja maa või kivi peal istumine on lubamatu.

TEISIPÄEVAL kell 1.28 liigub Kuu Amburisse ning sel ajal tuleks süüa kergestiomastavaid toite, et mitte koormata maksa, mis on sel ajal haavatav. Hea oleks alustada puhastavat võilille või nõgesetee kuuri.