Laupäeval saabub täiskuu. Täiskuuajal, mis algab juba mitu päeva enne, tunneb inimene suurt energiatulva, aga ohuks on liigne enesekindlus ja enda võimete ülehindamine. Emotsioonid, nii positiivsed kui ka negatiivsed, muutuvad tõenäoliselt tugevamaks kui muude kuufaaside ajal. See on äärmuslik, viljakas ja põnev aeg, mil on võimalik nii mõnedki plaanid paika panna. Siin võib ette tulla ka pettumusi, kui tegelikkus ei vasta päris ootustele ja kõik ei osutu võimalikuks. Samas on see parim aeg allasurutud emotsioonide valla päästmiseks nii pisarais kui naerus, sest puhastava toimega on nii üks kui teine. Põhjalike plaanidega tasuks pisut oodata, sest sa pole praegu päris adekvaatne.

REEDEL liigub Kuu Kaalude tähemärki ja sel ajal on hea aeg hoolitseda enda hea väljanägemise eest ja teha kõikvõimalikke iluprotseduure.

ESMASPÄEVAL kell 1.57 liigub Kuu Skorpioni tähemärki. Hoolitse, et sa end ei külmeta, sest suguorganid on praegu õrnad.

KOLMAPÄEVAL kell 9.54 liigub Kuu Amburisse ja nüüd on aeg juua raviteesid maksa puhastamiseks ja verevarustuse ning -loome parandamiseks. Väga kasulik on juua nõgeseteed ja süüa jõhvikaid, peeti, granaatõunu ning porgandi toorsalatit.

Pikemat loe Avesta praktilisi juhiseid igaks päevaks värskest Naistelehest või digi.naisteleht.ee