Esmaspäeval on saabumas täiskuu, kuid selle mõjusid võime tunda juba praegu. Energiatase on kõrge, kuid varmad on pinnale kerkima ka kõik ärritused ja inimene kipub olema keevalisem kui muude kuufaaside ajal. Pööra erilist tähelepanu oma loomingulistele ettevõtmistele ja unistustele – lase kujutlusvõimel lennata! Kui oled sõiduvees, siis töötegemine võib venida öötundidesse, aga jälgi, et sa end liiga tühjaks ei lase, sest see võib mõjuda sinu tervisele. Täiskuu möödudes on aega lõpetada pooleliolevad asjad ja valmistuda rahulikumaks perioodiks. Naudi ilu, kunsti, muusikat ja imetle loodust.

REEDEL kell 4.12 liigub kuu Kaalude tähemärki ja see on sobiv aeg teha juuksemaske ning üldse hoolitseda oma hea väljanägemise eest. See on väga hea aeg garderoobi uuendamiseks, sest ilumeel on oma kõrgseisus.

PÜHAPÄEVAL kell 10.11 liigub Kuu Skorpioni tähemärki. Siin peitub oht teha oma elus ja ka välimuses radikaalseid muutusi. Kui need pole hästi läbi kaalutud, siis võid hiljem nii mõndagi kahetseda.

TEISIPÄEVAL kell 18.19 liigub Kuu Amburisse ning see muudab mõtted kõrgelennulisteks ja tuju heaks ning ärgem unustagem, et naer tugevdab immuunsüsteemi. Värske õhk on sel ajal eriti vajalik ja kasulik.

Pikemalt loe Avesta praktilise maagia soovitusi igaks päevaks värskest Naistelehest või digi.naisteleht.ee