Juuksed
Kate'i kuulsa soengu autoriks on isiklik juuksur Richard Ward, kes kutsub Kate'i hoolikalt loomulikuks voogavaks parukaks timmitud kiharaid Chelsea föönisoenguks.

Foto: Shutterstock

Nägu

Kaua-kaua on naine oma nahahoolduse usaldanud Dr. Karin Herzogi tootesarja kätte, täosemalt kasutab ta Vita-A-Kombi 1 - 1% aktiivhapnikuga ravi ning toodet Oxygen Face, mis ravib ja reguleerib naharakke aktiivhapnikuga ning on antiseptiline. Lisaks kuulub tema nahahooldusrutiini juurde Mild Scrub koorija, mis aitab kuninglikud poorid kontrolli all ja puhtad hoida.

Tema pea aimamatu sära eest võlgneb ta tänu Bobbi Browni Shimmer Brick Compact pronksjate ruužide paletile. Kuid ka kuninglikud silmakesed ei pääse vahel tumedatest silmaalustest ja väsimusemärkidest, mida aitab hoolikalt varjata valgustpeegeldav Yves Saint Laurent Touche Éclat pliiats.

Tema kuninglik sära on toodete seisukohast kättesaadav ka mittekuninglikele printsessidele: päevasel ajal kingib ta oma nahale Trilogy organnilist kibuvitsaõli ja magama minnes määrib näole Beuti Skincare'i Beauty Sleep Elixir ööeliksiiri, mida ta armastavat lausa niivõrd, et hoiab korraga vähemalt kolme pudelit voodi läheduses.

Silmad
Silmadel kasutab Kate enamasti maalähedasi toone, et lisada veidi dramaatilisust Urban Naked original Naked Palette abil. See on karbike, kus valik toone, mis sobivad igaühele. Teadaolevalt annab ta viimase lihvi oma ripsmetele Lancôme’i Hypnôse musta tušiga.

Huuled
Tema huuled pole pea et kunagi liigselt rõhutatud ega silmatorkavad ja selle tagasihoidliku ilu eest aitab tal hoolitseda Bobbi Browni poolmatt huulevärv tooniga Sandwash Pink, mis omakorda kaetud kihi läbipaistva läikega.

Allikas: Allure