Anna endale need lubadused kaunite ripsmete nimel juba täna:

Ei kooluta pärast värvimist

Kui sa ei taotle teadlikult tükkis ripsmeid, ära kunagi kooluta pärast ripsmete värvimist. Halvimal juhul võivad need mitte ainult tükki minna, vaid ka murduda. Kui koolutamine alles hiljem meenub, jäta see parem tegemata!

Ei kasuta aegunud tušši

Sul on see tuubike olnud juba kolm kuud? Prügikasti! Kohe! Kuna tušituubi keskkond on niiske ja hari võtab ripsmeilt kaasa kõike, mida siis tuši sisse kannab, ei ole arukas bakteripesa tekkimist seal pimedas keskkonnas ootama jääda. Mida kauem pärast avamist seda hoiad, seda suurema tõenäosusega silmapõletiku saad. Samal põhjusel ei tohiks tuši ka sõbrannale laenata - see on bakterite jagamine, mis tundlikel silmadel kiiresti tunda annab.

Ei pane palju

Kui oled ühe või kahe kihiga juba saavutanud hea katvuse ja kena tulemuse, astu tušituubist ja peeglist kiiresti eemale, enne kui head tulemust veel täiuslikumaks muuta püüad ja siis kõik tuksi hoopis keerad ning kahetsed, nagu sageli juhtub.

Kui tundub, et kolmandat kihti peale kandes ei saavuta sa ka ikka veel soovitud tulemust, ära pöördu mõne muu tuši juurde, millega olukorda päästa püüad. Sellised lõpuks tükikokteilina välja kukkuvad ripsmeklombid polnud su soov ju? Piirdu ikka ühe tuši ja maksimaalselt kolme kihiga.

Ei loksuta harja edasi-tagasi

Paljud arvavad, et kui nad tušiharjaga üles-alla tušituubis loksutavad, siis saavad nad enam tušši harja külge ning tulemus on intensiivsemad, pikemad ja tihedamad ripsmed, tegelikult aga suruvad inimesed seda tehes hoopis õhku tušituubi, mis paneb selle kiiremini kuivama ja loob bakteritele vahva keskkonna pesitsemiseks.

Ei maga ripsmetušiga

Kui me ütleme, et igal õhtul tuleb meik eemaldada, peame me silmas kogu meiki. Ka ripsmetušši. Tušitükikesed nahal võivad kaasa tuua nii aknepuhanguid näonahal, ripsmete väljalangemist kui murdumist. Hommikul eelmise päeva tušikihi abil säästetavad minutid pole seda riski väärt!

Allikas: makeup.com