Kastanipunane ja kuldne


Kastanipunased toonid läbivad eesootaval aastal väikese uuenduskuuri. Seda tänu nägu raamivatele helepruunidele salkudele. Miranda Kerr on juba sel aastal seda trendi demonstreerinud, lisades oma ikoonilistele pruunidele juustele sügavust stiilsete kuldsete salkudega. Selle soengu juures on parim see, et seda on ülimalt lihtne kaunina säilitada. Seda eriti juhul, kui ka sinu loomulik juuksevärv on pruun.

Sügav must


Ei, tegemist ei ole selle gootilikult sünge musta tooniga, millest võibolla varateismelisena unistasid. See rikkalik, tinti meenutav must on ülimalt särav – mida läikivam, seda parem. Selle tooni puhul on aga korrektne hooldus äärmiselt oluline. Seega varu kindlasti värvi säilitavaid hooldustooteid ning tee kindlaks, et sinu juuksed saaksid piisavalt niisutust ning toitaineid, et kaunis tulemus võimalikult kaua säiliks.

Tuhkhall

Kui soovid esialgu tumedate toonidega vaid katsetada, enne kui täielikult musta poole pöördud, on tuhkhall toon üks parimaid valikuid. Soeng on juuksejuure lähedal tumedab (see teeb ka väljakasvu vähemmärgatavaks) ning otsad on säravalt heledamad.

Pastelne roosa


Seda ei juhtu just kuigi tihti, et moenädalatelt jõuab tänavapildi trendide sekka lihtsalt kantav toon, kuid Marc Jacobsi moeetendusel, mis demonstreeris 2019.aasta kevadiseid trende, võis näha mitmeid erinevaid pastelseid toone. Modellid kandsid nii sinist, helelillat kui ka oranži. Lavalaudade vaieldamatu lemmik oli aga pastelne roosa. Mõtle sellest kui 2019.aasta roosikuldsest, mis siiani laineid löönud on.

Beebiblond


Kui jäine plaatinablond sinu jaoks juba igavust tekitab, siis on aeg leida tee selle veidi naturaalsema asenduse suunas. Selle soengu inspiratsioon peitub päikesesuudeldud soengus, mida näed näiteks surfaritel või väikestel lastel. Tee kindlaks, et juuksur valiks kindlasti jäise blondi tooni asemel kahvatuma tooni, et just see õige tulemus saavutada.

Šokolaadipruun ja vasetoon


2018.aastal jumaldasime rikkalikult erksaid toone, kuid eesootaval aastal muutuvad need samad värvid veidi tuhmimaks. Klassikaline šokolaadipruun leiab täiendust vasetooni salkude näol, mis näeb välja nii loomulik kui ka ilus.

Maasika- ja meekarva


Mõtle sellest toonist kui ideaalsest keskteest kuldse blondi ja erksa vasetooni vahel. Selles kreemjas toonis on nii dimensiooni kui ka sära ning see on ideaalne, kui soovid punakat tulemust, ilma täielikult särtsakasse punasesse maailma sukeldumata.

Allikas: Cosmopolitan.com