Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Romantiline neljakümnendate meeleoludes üles pandud soeng rõhutab kaunist pikka kaela. Õrnale jumestusele annab iseloomu perfektne punane huul. Täiuslikkuseni viimistletud lõpptulemus, mis sobiks oivaliselt ka Hollywoodi suurtele galadele.

Tema meigi tegi Ellen Walge ja soengu Olga Krõlova Pihl.

Yoko Alender


Edukalt on miksitud erinevaid kultuuriruume. Soengu inspiratsioon pärineb glam rocki ikooni David Bowie stilistikast ja loob Tiibeti rahvarõivastega tugeva terviku. Jumestuses on kasutatud riietuses leiduvaid roosakaid ning oranže toone, loomaks säravat ja värsket üldmuljet.

Heidy Purga


Kleidi puhta terava joonega kimono-lõiget toetab kaelalt pealaele tõstetud aasia-mõjutustega soeng. Jumestuses on fookuses mahlastes kevadtoonis huul.

Anna Pärnoja

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Annale isikupärane tukk on tõstetud idamaisesse krunni ning toob esile heledad kaunid silmad. Virsikutoonis huul loob mõnusa kontrasti oma vastandvärvi, silmades särava sinisega ja täiendab võluvalt heleda nahatooni ja tumeda kleidi kooslust.

Tatjana Ozdoba

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Pariisitaride stiilist inspireeritud lainerisilm ning loomulikult langev kergelt sasine juus mõjuvad väga värskelt ning komplimenteerivad tervikut.

Kristiina Kuusk

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Julge soenguvalik jääb silma! Jätkuvalt populaarsed üle pea punutised on nüüd leidnud tee ka presidendi vastuvõtule.

Mai Palling


Viimistletud taha sätitud juuksed toovad esile kaunid näojooned. Soeng on muljetavaldav ka seljatagant, kus kleidi kangast lõigatud paelad on seatud juustega vaheldumisi silmatorkavasse põimikusse.

Marianne Mikko

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Suurepärane silmavärvi-huule-kleiditooni kooslus ja väga värskelt ning säravalt seatud soeng.

Liisa Pakosta


Punase ning musta mäng rõivastuses kordub kavalalt huule ning prilliraami koosluses. Seda mustrit täiendab suursugune, näojooni komplimenteeriv soeng.

Kris Lemsalu

Presidendi vastuvõtt Estonias 2019

Võimas pats, justkui pintsliga tõmmatud kulmud ja idamaade meeleolud moodustavad muinasjutulistest komponentidest loodud kireva terviku.